Skip to main content

WordPress teme po mjeri

U svijetu web dizajna, odabir prave teme za web stranicu može biti ključna odluka koja će definirati cijelo korisničko iskustvo. WordPress, kao vodeća platforma za izradu web stranica, pruža tisuće gotovih tema koje se mogu koristiti “iz kutije”. No, dok su mnoge od tih tema iznimno kvalitetne i prilagodljive, nijedna ne može pružiti jedinstvenost i potpunu prilagodbu kao što to može tema izrađena po mjeri.

Razmislite o tome na ovaj način: svaka tvrtka, blog ili osoba ima svoju jedinstvenu viziju, stil i potrebe. Gotova tema možda će pružiti 90% onoga što je potrebno, ali uvijek će postojati neki aspekt koji neće biti potpuno prilagođen vašim željama i potrebama. Tu na scenu stupa izrada WordPress tema po mjeri.

Prednosti koje nudi izrada WordPress tema po mjeri i kako takva prilagodba može unaprijediti vašu web stranicu, pružiti superiorno korisničko iskustvo i istaknuti vaš brand na jedinstven način.

WordPress teme po mjeri

Prednost 1: Jedinstven dizajn koji ističe vaš brand

WordPress

Jedan od najvećih izazova u današnjem digitalnom svijetu je izdvajanje iz mase. S milijunima web stranica dostupnih online, kako možete biti sigurni da će vaša stranica privući pažnju i ostaviti trajan dojam na posjetitelje? Odgovor leži u jedinstvenom dizajnu.

Kada odaberete WordPress temu po mjeri, dobivate dizajn koji je stvoren isključivo za vas. Ne morate se brinuti o tome da će vaša web stranica izgledati slično kao neka druga. Umjesto toga, svaki element, od zaglavlja do podnožja, pažljivo je osmišljen kako bi odražavao vaš brand, vaše vrijednosti i vašu viziju.

Ovaj pristup ne samo da će vam pomoći da se istaknete, već će također stvoriti snažnu brand prepoznatljivost. Kada posjetitelji dođu na vašu stranicu, odmah će prepoznati vaš brand i osjetiti povezanost s onim što nudite. To je moć jedinstvenog dizajna.

Prednost 2: Visoka prilagodljivost za specifične potrebe

Gotove teme obično dolaze s mnoštvom značajki, od kojih mnoge možda nećete ni koristiti. Ovo može rezultirati nepotrebnim opterećenjem na vašoj web stranici, usporavajući je i ometajući korisničko iskustvo. S druge strane, WordPress teme po mjeri kreirane su s preciznošću, uzimajući u obzir samo one značajke koje su vam stvarno potrebne.

WordPress adaptability

Takva prilagodljivost omogućava vam da imate web stranicu koja je optimizirana za vaše poslovne ciljeve. Ako imate web trgovinu, možete integrirati specifične funkcionalnosti koje će vašim kupcima olakšati kupnju. Ako vodite blog, možete imati prilagođene widgets koji će poticati posjetitelje da se pretplate ili pročitaju više članaka.

Uz to, s prilagođenom temom, uvijek možete dodavati nove funkcionalnosti kako vaša tvrtka raste i mijenja se. To znači da vaša web stranica može rasti i evoluirati s vama, bez potrebe za potpunim redizajniranjem svaki put kada želite dodati novu značajku.

Prednost 3: Optimizirana brzina i performanse

WordPress Speed

Brzina web stranice ključna je za SEO i korisničko iskustvo. Kako pretraživači, poput Googlea, nastavljaju naglašavati važnost brzog učitavanja web stranica, imati optimiziranu temu postaje sve važnije. WordPress teme po mjeri razvijene su s naglaskom na brzinu i performanse.

Kako su ove teme razvijene s obzirom na specifične potrebe vaše web stranice, izbjegavaju se nepotrebni kodovi i dodaci koji mogu usporiti stranicu. S prilagođenom temom, svaki element, skripta ili stil je pažljivo optimiziran kako bi se osiguralo brzo učitavanje i glatko korisničko iskustvo.

Osim estetskog aspekta, prilagođeni dizajn omogućava vam da strukturirate svoju web stranicu na način koji je najučinkovitiji za postizanje vaših poslovnih ciljeva. Bilo da želite povećati pretvorbe, prodaje ili angažman korisnika, prilagođena tema može biti vaš najvrijedniji alat u tome.

Prednost 4: Sigurnost i stabilnost

Sigurnost bi uvijek trebala biti prioritet, posebno kada je riječ o online prisustvu vašeg poslovanja. WordPress teme po mjeri donose dodatnu razinu sigurnosti jer su izgrađene prema najnovijim web standardima i praksama. Za razliku od mnogih gotovih tema koje mogu imati zastarjele kodove ili sigurnosne propuste, prilagođene teme redovito se ažuriraju kako bi bile u korak s najnovijim sigurnosnim standardima.

WordPress safety

Osim toga, prilagođene teme su obično kompatibilnije s najnovijim verzijama WordPressa, što znači manje problema s kompatibilnošću i manje šanse za nastanak problema ili bugova na vašoj web stranici.


Kombinacija ovih prednosti čini WordPress teme po mjeri idealnim izborom za tvrtke koje traže maksimalnu funkcionalnost, dizajn i performanse. Investirajući u prilagođeni dizajn, ne samo da ćete imati web stranicu koja savršeno odgovara vašim potrebama, već ćete i osigurati da vaša web stranica ostane konkurentna, sigurna i na čelu digitalnih trendova.

Pošaljite nam upit na Link, WordPress teme po mjeri:


WordPress teme po mjeri – Koraci

wordpress 1084758 1280 edited 1
WordPress teme po mjeri

1. Konzultacije

Prvi korak u izradi WordPress teme je konzultacija sa klijentom ili timom s kojim radite. Ovaj korak je presudan za uspjeh cijelog projekta, jer omogućuje jasno definiranje svih ključnih aspekata, uključujući ciljeve, očekivanja, budžet i vremenske okvire. Osim toga, ova faza pruža priliku da se identificiraju potencijalni izazovi i prednosti koje projekt može donijeti.

Tematski Aspekti

Tijekom konzultacija, razgovarat ćete o tematskim aspektima web stranice, uključujući dizajn, tipografiju, boje i druge vizualne elemente koji će biti implementirani u WordPress temi. Također je bitno razgovarati o funkcionalnostima koje web stranica treba imati, kao što su blog sekcije, kontakt forme, galerije i druge specifične komponente.

Poslovni Aspekti

Osim toga, konzultacije su idealno mjesto za razgovore o poslovnoj strategiji. Razgovarat ćete o ciljnoj publici, djelatnosti tvrtke, financijskim planovima i kako se web stranica uklapa u cjelokupnu poslovnu sliku. Ovaj dio je ključan za izradu WordPress teme koja će generirati povrat na investiciju.

Konkurencija i Preferencije

Konzultacije također uključuju diskusiju o konkurenciji. Razgovor o tome što konkurencija radi dobro, a što loše, može biti koristan u definiranju vlastite strategije. Isto tako, moguće je prikupiti informacije o preferencijama klijenata, kako bi se WordPress tema prilagodila specifičnim zahtjevima i očekivanjima.

2. Pregled konkurencije i analiza ključnih riječi

Proučavanje Google Rangiranja

Nakon što se definiraju osnovni aspekti projekta, sljedeći korak je pregled konkurencije. Ovdje se koriste različiti SEO alati za analizu kako se konkurencijske web stranice rangiraju na Googleu, koje ključne riječi koriste i kako se performansiraju u odnosu na pretraživače.

Direktna Konkurencija

Identificiranje direktnih konkurenata je vitalno. Ti su konkurenti tvrtke koje posluju u istoj industriji, ciljaju istu ciljnu skupinu i nude slične proizvode ili usluge. Analizom njihovih web stranica, može se dobiti bolje razumijevanje tržišnih trendova, potreba ciljne skupine i potencijalnih prilika za istaknuti se.

Mane Konkurencije

Jedna od ključnih faza ovog koraka je identificiranje slabosti konkurencije. Može li se njihov web dizajn poboljšati? Imaju li loše korisničko iskustvo? Jesu li njihove web stranice spore? Identificiranjem tih slabosti, može se oblikovati strategija koja će iskoristiti te slabosti kao prilike za postavljanje vaše web stranice kao bolje alternative.

Ključne Riječi

Nakon identifikacije konkurencije, potrebno je provesti analizu ključnih riječi koja će pomoći u SEO optimizaciji vaše web stranice. Korištenjem alata kao što su Google Keyword Planner ili SEMrush, moguće je identificirati koje ključne riječi treba ciljati.

U konačnici, konzultacije i analiza konkurencije su neophodni koraci u izradi WordPress teme. Ovi koraci ne samo da postavljaju temelje za izgled i funkcionalnost web stranice, nego i pomažu u oblikovanju strategije koja će osigurati njen uspjeh.

3. Dogovor oko izgleda i funkcionalnosti web stranice

Naslovnica

U ovoj fazi dogovora, razmjenjivali bismo ideje o tome kako želimo da naslovnica izgleda. Postavili bismo pitanja kao: “Koje elemente želimo da naslovnica sadrži?”, “Što želimo postići s dizajnom naslovnice?”, “Kako ćemo integrirati pozive na akciju?” i tako dalje.

Proizvodi ili Usluge

Tu bismo se usredotočili na razgovor o predstavljanju proizvoda ili usluga. Govorili bismo o strukturi informacija, dizajnu i načinima na koje ćemo korisnicima olakšati navigaciju. Razmotrili bismo opcije za pojedinačne stranice proizvoda ili usluga, ali i mogućnost kategorizacije i filtriranja.

Podstranice i Postovi

Razgovarali bismo o uniformnosti i koherentnosti podstranica i blog postova. Pitali bismo se o tome koje kategorije i oznake želimo koristiti, te kako ćemo strukturirati tekstualni i vizualni sadržaj.

Multimedija

U ovom dijelu dogovora, predstavili bismo ideje o vrstama i stilovima fotografija i video materijala koji će biti korišteni. Razmislili bismo o tome kako ćemo to sve integrirati u web dizajn.

Meniji i Navigacija

Razmjenjivali bismo mišljenja o strukturi menija i navigacije, postavili bismo pitanja poput: “Koje sekcije želimo istaknuti?”, “Kako ćemo organizirati podstranice?” i slično.

Povezanost s Socijalnim Medijima

Ovdje bismo razgovarali o tome koje društvene mreže želimo koristiti za promociju web stranice, te kako ćemo to implementirati u web dizajn. Razmotrili bismo opcije za dijeljenje sadržaja, komentiranje i praćenje.

Upiti, Forme i Pozivi na Akciju

Dogovarali bismo se o vrstama formi za kontakt, prijave na newsletter i slično. Postavili bismo ciljeve i strategiju za pozive na akciju, te kako ćemo ih implementirati u dizajn.

Dodatne funkcionalnosti

Ovdje bismo se dogovarali o svim dodatnim funkcionalnostima koje želimo implementirati, poput slajdera, galerija, FAQ sekcija i slično.

Faza dogovora o sadržaju

Tekstovi na web stranici

U ovoj etapi, tim se okuplja kako bi zajedno odlučio o tonu i stilu komunikacije koji će biti konstantan kroz cijelu stranicu. Ovo je trenutak kada se donose odluke o tome hoće li se koristiti formalan ili neformalan jezik, i kako će se komunicirati ključne poruke brenda. Također, razmatramo koliko će tekst biti informativan u odnosu na koliko će biti uvjerljiv.

Opisi usluga

Za svaku uslugu koju nudimo, pišemo opsežne opise koji pokrivaju sve što potencijalni klijent treba znati. Ovdje se često koristi bulleted lista za lako skeniranje, a također se obavezno dodaju ključne riječi relevantne za SEO.

Sekcija “O nama”

Ova sekcija nije samo mjesto gdje pišemo o povijesti tvrtke, već i gdje postavljamo osnovu za brand identitet. Razmatra se koji aspekti tima, misije i vizije tvrtke su najrelevantniji za korisnike i kako ih najbolje predstaviti.

Lokacija i način rada

Ovisno o tome koliko je lokacija važna za poslovanje, kreiramo sekciju koja može sadržavati sve od jednostavne adrese i karte do opisa lokalnog područja i zašto je to važno za korisnike. Što se tiče načina rada, odlučujemo kako ćemo komunicirati radno vrijeme, dostupnost i mehanizme kontakta.

FAQ i dodatne informacije

FAQ sekcija služi za rješavanje svih potencijalnih pitanja i briga korisnika. Uz to, ponekad dodajemo dodatne informacije ili resurse koji bi mogli biti korisni korisnicima, kao što su e-knjige, alati ili uputstva.

Mediji: Fotografije i video

U fazi dogovora o sadržaju, također određujemo kakve će fotografije i video materijali biti korišteni. Ovo uključuje odluke o stilu, boji i veličini, ali i o tehničkim aspektima kao što su format i dimenzije. Video materijali moraju biti u skladu s tonom i stilom stranice, te obično prolaze dodatne revizije kako bi se osiguralo da su u skladu s očekivanjima i potrebama korisnika.

Interaktivni sadržaj

Ako se planira koristiti interaktivni sadržaj kao što su ankete, kvizovi ili interaktivne infografike, ovo je faza gdje se razmatraju različite opcije. Proučavaju se različite platforme i alati koji omogućavaju ovakvu interakciju, i donosi se odluka o tome koji će se koristiti.

Sve ovo se provodi kroz niz sastanaka i konzultacija, a često se koriste i alati za suradnju kako bi se sve ideje i materijali centralizirano pohranili i bili dostupni svim članovima tima.

5. Korak: Dizajn predloška

Nakon što su obavljeni svi prethodni koraci i kada su utvrđeni ključni elementi web stranice kroz konzultacije i dogovore, naš tim dizajnera prelazi na rad na dizajnu predloška. Ovo je ključni korak u procesu jer on predstavlja vizualnu reprezentaciju svih prethodno dogovorenih elemenata.

Osnovni Dizajn Predloška

U prvoj opciji, dizajniramo osnovne predloške ili “mockupe” koji služe kao šturi prikaz izgleda i funkcionalnosti stranice. Ovi predlošci obično uključuju osnovne elemente kao što su raspored, boje i tipografija, ali ne sadrže detalje poput visokokvalitetnih slika ili ikona. Oni su poput kostura web stranice na kojem će se kasnije graditi.

Osnovni dizajn predloška uključuje uzorke naslovnice, stranica proizvoda ili usluga, kontakt stranice i druge ključne dijelove web stranice. Svaki predložak se izrađuje uzimajući u obzir prethodno dogovorene elemente, uključujući brand identitet, ciljane ključne riječi i očekivanja korisnika. Ovi predlošci se obično izrađuju u alatima poput Adobe XD ili Sketch, a potom se prezentiraju timu i klijentu za odobrenje ili dodatne izmjene.

Napredni Dizajn

Druga opcija je napredni dizajn, koji je puno zahtjevniji proces i stoga se posebno naplaćuje. U ovom slučaju, dizajneri koriste alate kao što su Figma, Adobe XD ili InVision da kreiraju potpuno funkcionalne i interaktivne prototipove web stranice. Ova opcija uključuje izradu dvije ili tri varijante dizajna koje prikazuju konačni izgled i funkcionalnost stranice u potpunosti.

Napredni dizajn je mnogo više od vizualnih elemenata; on se bavi i korisničkim iskustvom. Dizajneri se fokusiraju na to kako korisnici interagiraju sa stranicom, gdje su ključni “call-to-action” gumbi smješteni, i kako se vodi korisnik kroz proces kupnje ili angažmana.

U ovom slučaju, dizajneri obično troše više vremena na iteracije i testiranje, koristeći se alatima za analizu korisničkog iskustva i A/B testiranje da bismo osigurali da dizajn ne samo da izgleda dobro, već i optimalno služi svojoj svrsi. Također, ovaj napredni dizajn često uključuje i blisku suradnju s razvojnim timom kako bi se osiguralo da su sve funkcionalnosti tehnički izvedive.

Financijski Aspekti

Treba napomenuti da, budući da napredni dizajn iziskuje znatno više vremena i resursa, ova usluga se posebno naplaćuje. Investicija u napredni dizajn može biti znatna, ali je često opravdana boljim korisničkim iskustvom i, u konačnici, većim povratom na investiciju.

Završni Koraci

Bez obzira na to koja se opcija dizajna odabere, nakon što se predložak ili prototip odobri, prelazimo na sljedeće faze razvoja, koje mogu uključivati programiranje, SEO optimizaciju i testiranje. Cijeli tim je uključen u ovaj proces kako bismo osigurali da konačni proizvod bude u skladu s vizijom i očekivanjima klijenta.

U zaključku, dizajn predloška je kritična faza u izradi web stranice, gdje se svi prethodni dogovori i planovi vizualiziraju i pripremaju za realizaciju. Naša fleksibilnost u ponudi različitih opcija dizajna omogućava nam da se prilagodimo potrebama i budžetu svakog klijenta.

6. Korak: Izrada WordPress Teme

Nakon završetka faze dizajniranja i dobivanja potrebnih odobrenja, prelazimo na ključni segment procesa: izradu WordPress teme. Ova faza je suština u kojoj se svi prethodni planovi, dizajni i dogovori materializiraju u funkcionalnu web stranicu.

Potpuna Prilagodba

Ono što nas izdvaja od mnogih drugih agencija je sposobnost izrade potpuno prilagođenih WordPress tema. Radimo u bliskoj suradnji s klijentom kako bismo se osigurali da tema odgovara svim potrebama, od brand identiteta i vizualnog jezika do funkcionalnosti i performansi. Svaka sekcija stranice je custom-made, s obzirom na specifične zahtjeve projekta.

Brzina i Sigurnost

Jedan od ključnih aspekata izrade teme je njena brzina. Razumijemo koliko je brzina učitavanja stranice važna, ne samo za korisničko iskustvo nego i za SEO. Optimiziramo sve elemente, od koda i slika do servera i baze podataka, kako bismo osigurali vrhunske performanse.

Uz brzinu, sigurnost je još jedan imperativ. Implementiramo razne sigurnosne mjere, uključujući SSL certifikate, sigurnosne plugine i redovite sigurnosne provjere, kako bismo osigurali da je web stranica otporna na potencijalne napade i ranjivosti.

Funkcionalnost

Osim osnovnih funkcionalnosti koje WordPress kao platforma nudi, dodatno programiramo razne funkcije prema potrebama klijenta. To može uključivati sve, od kompleksnih formi za upite i naprednih call-to-action sekcija, do customiziranih eCommerce rješenja i povezivanja s drugim platformama i socijalnim medijima.

Predviđene Unaprijed Potencijalne Dorade

Prilikom izrade teme, imamo na umu i mogućnost budućih izmjena i proširenja. Tema se strukturira tako da je fleksibilna i skalabilna, omogućujući jednostavne izmjene i dodavanje novih funkcionalnosti. Ovo je posebno korisno za klijente koji planiraju dugoročno investirati u svoju web stranicu i žele se prilagoditi budućim tržišnim zahtjevima ili tehnološkim trendovima.

Timski Rad i Suradnja

Tijekom ovog procesa, cijeli naš tim, od programera i dizajnera do stručnjaka za SEO i sadržaj, radi u koordinaciji kako bi se osigurala kohere ntnost i visoka kvaliteta konačnog proizvoda. Regularni sastanci i komunikacija s klijentom su imperativ, kako bismo se osigurali da je sve u skladu s očekivanjima i dogovorima.

Završni Testovi i Pregled

Nakon završetka izrade teme, slijedi serija rigoroznih testova kako bismo osigurali njen kvalitetan rad na različitim uređajima i web preglednicima. Također, provodimo dodatne provjere brzine i sigurnosti kako bismo se osigurali da je sve u skladu s najboljim praksama industrije.

U zaključku, izrada WordPress teme je kompleksan i zahtjevan proces koji se ne može shvatiti olako. Međutim, pristupom koji je fokusiran na detalje, funkcionalnost i kvalitetu, možemo garantirati da će krajnji proizvod ne samo zadovoljiti, nego i nadmašiti očekivanja klijenta. Naš cilj je da svaka tema koju izradimo bude brza, sigurna, funkcionalna i prilagođena budućim potrebama, pružajući tako optimalno korisničko iskustvo i maksimalni ROI.

7. Korak: Dodatne funkcionalnosti kroz plugin po mjeri

Jedan od ključnih aspekata prilikom izrade WordPress web stranice je pružanje dodatnih funkcionalnosti koje odgovaraju specifičnim potrebama klijenta. Iako WordPress ima bogatu biblioteku dostupnih plugina, ponekad je potrebno ići korak dalje kako bismo postigli savršeno prilagođenu i optimiziranu stranicu. Upravo za takve situacije razvijamo dodatne funkcionalnosti kroz custom plugine.

Zašto custom plugin?

Razlozi za izradu custom plugina su mnogobrojni:

  • Bolje funkcioniranje stranice: Custom pluginovi omogućuju savršenu integraciju s ostatkom web stranice jer su razvijeni isključivo za nju. To osigurava optimalno iskustvo za krajnje korisnike, bez sukoba ili problema u radu.
  • Lakoća u održavanju: Standardni pluginovi često dolaze s nizom nepotrebnih funkcija koje mogu usporiti stranicu ili komplicirati njeno održavanje. S custom pluginom, dobivate samo ono što vam je potrebno, što čini održavanje stranice jednostavnijim i efikasnijim.
  • Sigurnost: Custom pluginovi su razvijeni od strane našeg tima stručnjaka koji pridaju veliku pažnju sigurnosnim standardima. To znači da su podložni strožim testiranjima i optimizacijama kako bi se osigurala maksimalna sigurnost.
  • Fleksibilnost i skalabilnost: Budući da su razvijeni po mjeri, custom pluginovi mogu se lako nadograditi ili prilagoditi kako se mijenjaju potrebe vašeg poslovanja.

Kako pristupamo izradi custom plugina?

Nakon što zajedno identificiramo potrebe vašeg projekta i funkcionalnosti koje želite implementirati, naš tim programera počinje s razvojem custom plugina. Ovaj proces uključuje:

  1. Analiza i planiranje: Razumijevanje točnih zahtjeva i kreiranje tehničke specifikacije za plugin.
  2. Razvoj: Kodiranje plugin-a prema najboljim praksama u industriji, s posebnim fokusom na performanse i sigurnost.
  3. Testiranje: Rigorozno testiranje plugina kako bi se osiguralo da radi bez grešaka i u potpunoj harmoniji s ostatkom stranice.
  4. Implementacija i integracija: Nakon uspješnih testova, plugin se implementira na live verziju web stranice.
  5. Održavanje: Pružamo kontinuiranu podršku i održavanje za sve custom pluginove, osiguravajući njihovu dugoročnu funkcionalnost i usklađenost s najnovijim web standardima.

Kroz ovakav pristup, osiguravamo da svaka web stranica koju izrađujemo nije samo estetski privlačna, već i funkcionalno superiorna. Custom pluginovi nam to omogućuju, a vaša web stranica postaje prilagodljiva, brza i učinkovita alatka za vaše poslovanje.

WordPress teme po mjeri

FAQ

1. Što znači “WordPress tema po mjeri”?
WordPress tema po mjeri je posebno dizajnirana tema za vašu web stranicu koja se kreće prema vašim specifičnim zahtjevima i potrebama. Ovo nije predložak koji se kupuje, već se radi od nule kako bi savršeno odgovarao vašem brandu i poslovnoj viziji.

2. Kako se prilagođena tema razlikuje od gotove teme?
Dok su gotove teme često općenite i koriste se na mnogim web stranicama, prilagođena tema je jedinstvena i stvorena isključivo za vašu web stranicu, pružajući vam potpunu fleksibilnost u dizajnu i funkcionalnosti.

3. Da li prilagođena tema utječe na brzinu moje web stranice?
Da, i to pozitivno! Prilagođene teme obično su optimizirane i lakše od generičkih tema, što rezultira bržim učitavanjem stranice i boljim korisničkim iskustvom.

4. Može li moja prilagođena tema biti prilagodljiva za mobilne uređaje?
Svaka tema koju kreiramo je potpuno responzivna, što znači da će izgledati i funkcionirati jednako dobro na svim uređajima, bilo da je to desktop, tablet ili smartphone.

5. Koliko dugo traje izrada prilagođene teme?
Vrijeme izrade varira ovisno o složenosti dizajna i funkcionalnosti koje želite, ali generalno se kreće od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci.

6. Da li pružate podršku nakon završetka projekta?
Da, pružamo 24/7 podršku za sve naše klijente. Ako imate bilo kakvih problema ili pitanja o vašoj temi, slobodno nas kontaktirajte na +385951950321 ili putem e-maila na info@mp-web.hr.

7. Kako se brinete o sigurnosti teme?
Sigurnost je naš prioritet. Naše prilagođene teme se grade prema najnovijim web standardima i redovito se ažuriraju kako bi bile sigurne od online prijetnji.

8. Mogu li ažurirati sadržaj na mojoj web stranici nakon što je tema instalirana?
Da, WordPress platforma je korisnički prijateljska i omogućuje vam da ažurirate i dodajete sadržaj kad god želite, bez potrebe za tehničkim znanjem.

9. Da li prilagođena tema podržava WooCommerce za online trgovinu?
Da, ako želite online trgovinu, možemo integrirati WooCommerce s vašom prilagođenom temom kako biste mogli prodavati proizvode ili usluge online.

10. Kako mogu započeti s izradom prilagođene teme za moju web stranicu?
Jednostavno nas kontaktirajte putem telefona na +385951950321, pošaljite nam e-mail na info@mp-web.hr ili posjetite našu stranicu [/kontakt] kako bismo razgovarali o vašim potrebama i viziji za vašu web stranicu.

WordPress 6.3.1: Zašto Preći na Novu Verziju?

WordPress 6.3.1: Zašto Preći na Novu Verziju?

Kada god WordPress najavi “minor release,” postoji tendencija da ga se doživi kao manje značajno ažuriranje. No, kada je u pitanju WordPress 6.3.1, stvari stoje drukčije. Iako je manje izdanje, donosi niz značajnih poboljšanja i ispravki koje ne biste trebali zanemariti. Ovaj članak ima za cilj istražiti ključne aspekte ovog ažuriranja i razloge zbog kojih…
WordPress 6.3

WordPress 6.3

WordPress 6.3 – “Lionel”: Novi korak prema savršenom web iskustvu Svake godine, svjedoci smo stalnim inovacijama i unapređenjima koje donosi WordPress. U svom najnovijem izdanju, WordPress 6.3, nadimka “Lionel”, postavlja nove standarde u web razvoju. Ovaj članak će vas provesti kroz ključne značajke ovog izdanja, kao i prednosti i mane koje donosi.
Kako početi s WordPressom

Kako početi s WordPressom

Ako ste se ikada zapitali kako započeti svoj online put, WordPress je izvanredan odgovor. Sa sve većim brojem web stranica koje ga koriste kao temelj, postaje očito da je WordPress alat koji svima omogućava stvaranje dinamičnih i profesionalnih web stranica. U ovom vodiču dublje ćemo se uroniti u ovu platformu, njezine mogućnosti i kako započeti.

Google Recenzije

Rob Pin
Rob Pin
2020-10-14
Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
Stošić Accommodation
Stošić Accommodation
2020-09-18
Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
josip tolusic
josip tolusic
2020-09-18
Nikša Bašica
Nikša Bašica
2020-09-18
VaNja V
VaNja V
2020-09-17
Antonio Pincevic
Antonio Pincevic
2020-09-17
Maro Pinčević
Maro Pinčević
2020-09-17

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas