Skip to main content

Upit za naše usluge

“Dragi posjetitelju,

Dobrodošli na stranicu za upite o našim uslugama. U svijetu brzog poslovanja i stalnih tehnoloških inovacija, razumijemo koliko je važno pronaći pouzdanog partnera koji može odgovoriti na vaše specifične potrebe. Bilo da tražite kompletno rješenje za vaš posao, redizajn postojeće web stranice ili tehničku podršku, ovdje smo da vam pomognemo.

Naš tim stručnjaka neprestano prati najnovije trendove i primjenjuje najbolje prakse kako bi osigurao da naše usluge ne samo da zadovoljavaju, već i nadmašuju vaša očekivanja. Znamo da svaki klijent ima jedinstvene potrebe i ciljeve, pa pristupamo svakom projektu s pažnjom i predanošću koji zaslužuje.

Ako ste zainteresirani za saznanje više o tome što možemo ponuditi ili imate specifična pitanja o našim uslugama, molimo vas da ispunite obrazac ispod. Vaš upit je prvi korak prema uspješnoj suradnji s nama. Nakon što primimo vaše informacije, jedan od naših predstavnika će vas kontaktirati kako bi detaljnije razgovarao o vašim potrebama i željama.

Cijenimo vaše povjerenje i veselimo se mogućoj suradnji. Unaprijed zahvaljujemo na vremenu koje ste izdvojili da nas kontaktirate.”

Upit
  Google Recenzije

  Rob Pin
  Rob Pin
  2020-10-14
  Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
  Stošić Accommodation
  Stošić Accommodation
  2020-09-18
  Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
  josip tolusic
  josip tolusic
  2020-09-18
  Nikša Bašica
  Nikša Bašica
  2020-09-18
  VaNja V
  VaNja V
  2020-09-17
  Antonio Pincevic
  Antonio Pincevic
  2020-09-17
  Maro Pinčević
  Maro Pinčević
  2020-09-17

  Obratite nam se za besplatne konzultacije

  U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

  Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
  Whatsapp: +385 95 1950 321