Skip to main content

Apartmani Rezervacije – Jedan Kalendar za Sve

Apartmani Rezervacije - Jedan Kalendar za Sve

Apartmani Rezervacije. Današnja problematika rezervacija za apartmane na popularnim platformama poput Booking.com i Airbnb često se svodi na upravljanje različitim kalendarima, otvaranje i zatvaranje datuma, te sinkronizaciju. Ovo može biti prava glavobolja za vlasnike apartmana, a i za goste koji žele rezervirati smještaj. U ovom blog postu istražit ćemo zašto je jedan kalendar za sve postao rješenje koje pojednostavljuje i ubrzava cijeli proces rezervacija.

Pročitaj više …

Zašto je SEO neophodan?

Zašto je SEO neophodan?

SEO, ili optimizacija za tražilice, ključna je komponenta digitalnog marketinga koja pomaže u povećanju vidljivosti web stranica na tražilicama kao što su Google i Bing. SEO nije samo o poboljšanju rangiranja web stranice, već također uključuje poboljšanje korisničkog iskustva, povećanje autoriteta web stranice i doprinosi dugoročnom uspjehu online poslovanja. Međutim, SEO je često područje koje je pogrešno shvaćeno ili zanemareno, što može dovesti do niza problema koji negativno utječu na performanse i konkurentnost web stranice.

Pročitaj više …

WordPress 6.3.1: Zašto Preći na Novu Verziju?

WordPress 6.3.1: Zašto Preći na Novu Verziju?

Kada god WordPress najavi “minor release,” postoji tendencija da ga se doživi kao manje značajno ažuriranje. No, kada je u pitanju WordPress 6.3.1, stvari stoje drukčije. Iako je manje izdanje, donosi niz značajnih poboljšanja i ispravki koje ne biste trebali zanemariti. Ovaj članak ima za cilj istražiti ključne aspekte ovog ažuriranja i razloge zbog kojih biste trebali razmisliti o brzom prelasku na ovu verziju.

Pročitaj više …

Uvod u izradu web stranica 1

Uvod u izradu web stranica

Dobro dizajnirana i korisniku prilagođena web stranica može vam pomoći u dostizanju šire publike, povećanju angažmana korisnika i na kraju u povećanju prodaje. No, stvaranje web stranice od nule može biti zastrašujući zadatak, posebno za one koji su novi u tom procesu. Zato smo tu – da vam ponudimo uvod u izradu web stranica i pomognemo vam započeti s izgradnjom vaše online prisutnosti.

Pročitaj više …

Zašto angažirati Digitalnu agenciju a ne samo developera

Zašto angažirati Digitalnu agenciju a ne samo developera

Digitalna transformacija i rast online prisustva postali su nezaobilazni aspekti svakog poslovanja. U ovom svijetu brzog tehnološkog napretka, odluka o tome tko će vam pomoći u izgradnji i održavanju vaše web stranice može imati dalekosežne posljedice za vaš brand. Izbor između samostalnog developera i digitalne agencije nije uvijek jasan. Stoga je važno razumjeti ključne razlike i prednosti svake opcije. U ovom članku razmotrit ćemo što čini digitalnu agenciju, tko je developer te zašto samo angažiranje developera možda nije najbolji izbor za vašu tvrtku.

Pročitaj više …

5 Najčešćih Pogrešaka Kojih Treba Izbjegavati Pri Izradi Web Trgovine

5 Najčešćih Pogrešaka Kojih Treba Izbjegavati Pri Izradi Web Trgovine

Kada se upuštate u svijet e-trgovine, najvažnija odluka koju morate donijeti je izrada funkcionalne i atraktivne web trgovine. U današnje doba, web trgovina nije samo ‘još jedna stvar’ koju vaša firma može imati, već ključni element poslovanja koji može znatno utjecati na vašu konkurentnost na tržištu. Tijekom ovog procesa, mnogi poduzetnici naiđu na različite prepreke i zamke. U ovom ćemo članku obraditi pet najčešćih pogrešaka koje treba izbjegavati pri izradi web trgovine.

Pročitaj više …

Web stranica kao dugoročna investicija

Web stranica kao dugoročna investicija

U digitalnom dobu, web stranica postaje ključna komponenta poslovanja svake firme. S obzirom na sve veći broj korisnika interneta, posjedovanje web stranice nije samo pitanje prestiža, već i nužnosti. No, kako odabrati pravu vrstu web stranice za vaš posao? Je li uvijek najbolja opcija ona najjeftinija ili je vrijedno ulagati u kvalitetniji web dizajn? Razmotrimo.

Pročitaj više …

WordPress 6.3

WordPress 6.3 - MP WEB - Digitalna Agencija

WordPress 6.3 – “Lionel”: Novi korak prema savršenom web iskustvu

Svake godine, svjedoci smo stalnim inovacijama i unapređenjima koje donosi WordPress. U svom najnovijem izdanju, WordPress 6.3, nadimka “Lionel”, postavlja nove standarde u web razvoju. Ovaj članak će vas provesti kroz ključne značajke ovog izdanja, kao i prednosti i mane koje donosi.

Pročitaj više …

Kako početi s WordPressom

WordPress

Ako ste se ikada zapitali kako započeti svoj online put, WordPress je izvanredan odgovor. Sa sve većim brojem web stranica koje ga koriste kao temelj, postaje očito da je WordPress alat koji svima omogućava stvaranje dinamičnih i profesionalnih web stranica. U ovom vodiču dublje ćemo se uroniti u ovu platformu, njezine mogućnosti i kako započeti.

Pročitaj više …

Google Recenzije

Rob Pin
Rob Pin
2020-10-14
Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
Stošić Accommodation
Stošić Accommodation
2020-09-18
Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
josip tolusic
josip tolusic
2020-09-18
Nikša Bašica
Nikša Bašica
2020-09-18
VaNja V
VaNja V
2020-09-17
Antonio Pincevic
Antonio Pincevic
2020-09-17
Maro Pinčević
Maro Pinčević
2020-09-17

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas