Skip to main content

Izrada Web Trgovine

Dobrodošli u MP WEB, vašu profesionalnu luku u svijetu digitalnih trgovina. Kao stručnjaci za izradu web trgovina, koristimo WordPress i WooCommerce, dvije vodeće platforme za izradu e-trgovina, pružajući vam robusno, skalabilno i prilagodljivo rješenje.

Ali naša usluga ne završava s postavljanjem tehnologije. Kreiramo personalizirane, korisnički orijentirane trgovine koje nisu samo intuitivne i atraktivne, nego su dizajnirane da maksimiziraju prodaju i povrat na ulaganje. Izrada web trgovine nije samo posao za nas, to je naša strast. Uključujemo se u svaki projekt s vizijom i entuzijazmom, koristeći naše znanje i iskustvo da bismo kreirali web trgovine koje ostvaruju rezultate. MP WEB je tu da pretvori vašu viziju u stvarnost, olakšavajući put prema online uspjehu.

Usluga izrade web trgovine

U digitalnom svijetu, web trgovina je vaša prva točka kontakta s potencijalnim kupcima. Kao takva, ona treba biti atraktivna, intuitivna i efikasna. MP WEB je tu da osigura da vaša web trgovina ispunjava te kriterije i još mnogo toga.

mp web wordpress

WordPress i WooCommerc

Naše stručno znanje se temelji na kombinaciji WordPressa i WooCommercea. WordPress, svjetski najpoznatiji CMS (Content Management System), pruža robustan i fleksibilan okvir za izgradnju web stranica, dok WooCommerce, njegov e-commerce dodatak, omogućava efikasno, sigurno i skalabilno rješenje za prodaju proizvoda i usluga online.

Koristeći ove platforme, naš tim kreira web trgovine koje su prilagođene potrebama i ciljevima svakog klijenta. Svaka trgovina koju izgradimo je unikatna, izrađena da odgovara vašem brendu, targetirajući vašu ciljanu publiku i optimizirana za najbolju moguću učinkovitost.

Ali izrada web trgovine je samo početak. Posvećeni smo pružanju cjelovite usluge, što uključuje i postprodajnu podršku. Nudimo stalnu tehničku podršku, ažuriranja i održavanje, osiguravajući da vaša web trgovina uvijek radi glatko i efikasno. Također, nudimo usluge SEO optimizacije, kako bismo osigurali da vaša trgovina bude lako pronađena na tražilicama.

WordPress logotype standard
woocommerce logo color black.png

Uz to, svjesni smo važnosti mobilne optimizacije. S obzirom na porast online kupnje putem mobilnih uređaja, izrađujemo web trgovine koje su optimizirane za mobilne uređaje, nudeći korisnicima jednostavan i učinkovit doživljaj kupnje bez obzira na uređaj koji koriste.

MP WEB shvaća da svaki projekt predstavlja jedinstvenu priliku da stvorimo nešto posebno. Kada nam povjerite izradu vaše web trgovine, ne samo da ćete dobiti tehnički napredno rješenje, već ćete postati dio naše obitelji. Obećavamo da ćemo vam pružiti posvećenu podršku, transparentnost i profesionalizam koji zaslužujete, od početka projekta i nadalje.

U svijetu gdje se tehnologija neprestano mijenja, MP WEB ostaje korak ispred, stalno se uspinjući, učeći i prilagođavajući se najnovijim trendovima i inovacijama u svijetu e-trgovine. Kroz ovaj stalni napredak, mi vam omogućujemo da ostanete konkurentni, maksimizirate svoje prodajne rezultate i ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Izaberite MP WEB za izradu vaše web trgovine i otvorite vrata prema novoj razini online uspjeha.

Izrada Web Trgovine

Način na koji radimo

*** Ovim koracima prethode konzultacije koje su neobvezujuće i besplatne te slanje ponude.

1. Korak

Dogovor:

Razgovaramo o vašim specifičnim zahtjevima, uključujući izgled, cijenu, način plaćanja i vremenski okvir. Ovo nam omogućava da razumijemo vaše potrebe i oblikujemo trgovinu prema vašim željama.

1. Korak

2. Korak

Avansno plaćanje:

Nakon što dogovorimo detalje, tražimo 50% avansa. Ova uplata pokreće naš proces i pokriva početne troškove razvoja.

2. Korak

3. Korak

Postavljanje na probni server:

Izrađujemo vašu web trgovinu na našem probnom serveru. To nam omogućava da izgradimo i prilagodimo vašu trgovinu prije nego što postane javno dostupna.

3. Korak

4. Korak

Sadržaj stranice:

Ovdje unosimo sve neophodne informacije kao što su tekstovi, fotografije, kontakt informacije i veze na socijalne medije.

4. Korak

5. Korak

Prvi krug izmjena:

Nakon što smo unijeli sve sadržaje, pregledavamo i izvršavamo prvi krug izmjena temeljen na vašim povratnim informacijama.

5. Korak

6. korak

Drugi krug izmjena:

Slijedi drugi krug izmjena, gdje dodatno dotjerujemo i prilagođavamo vašu web trgovinu.

6. korak

7. Korak

Testiranje na uređajima i preglednicima:

Provodimo sveobuhvatno testiranje vaše web trgovine na različitim uređajima i preglednicima kako bismo se uvjerili da sve radi besprijekorno i da je korisničko iskustvo na vrhunskom nivou.

7. Korak

8. Korak

Puštanje stranice u promet:

Nakon što je sve testirano i prilagođeno, puštamo vašu web trgovinu u promet i dostavljamo vam admin podatke.

8. Korak

9. Korak

Rok za pregled:

Dajemo vam 14 dana da detaljno pregledate stranicu. Ovo vam omogućava da se upoznate s funkcionalnostima i provjerite da li je sve prema vašim očekivanjima.

9. Korak

10. Korak

Hosting podaci:

Na kraju ovog procesa, dostavljamo vam hosting podatke. Ovo vam omogućava punu kontrolu nad vašom novom web trgovinom.

10. Korak

Cijeli ovaj proces osmišljen je da bude što transparentniji i da vam pruži najvišu razinu kontrole nad izradom vaše web trgovine.

eTrgovina za različite djelatnosti

 1. Autoservisi: Web trgovine omogućavaju autoservisima prodaju auto-dijelova, dodataka i alata, a korisnicima olakšavaju pregled ponude i usluga.
 2. Fast Food Restorani: Fast food restorani koriste web trgovine za naručivanje hrane online, što korisnicima omogućava brzu i jednostavnu uslugu dostave.
 3. OPG Proizvodi: Web trgovine omogućuju OPG-ovima prodaju svojih proizvoda izravno kupcima, često nudeći svježe i organske namirnice.
 4. Oglasnici: Web trgovine omogućuju platformama za oglase prodaju proizvoda i usluga iz različitih kategorija, uključujući nekretnine, vozila, poslove i druge.
 5. IT trgovine: Web trgovine omogućavaju IT tvrtkama prodaju hardvera, softvera, igara, dodataka i druge tehnološke opreme.
 6. Knjižare: Online knjižare prodaju knjige, časopise i druge publikacije, često nudeći digitalne verzije za instant preuzimanje.
 7. Odjeća i Modni dodaci: Trgovine odjeće koriste web trgovine za prodaju široke palete odjeće, obuće i modnih dodataka.
 8. Kozmetika i Ljepota: Web trgovine su idealne za prodaju kozmetičkih i ljepota proizvoda, omogućujući kupcima da pregledaju i kupuju proizvode iz udobnosti svog doma.
 9. Elektronika: Web trgovine omogućavaju prodaju raznih elektroničkih proizvoda, od televizora i računala do dronova i pametnih satova.
 10. Sportska oprema: Web trgovine omogućavaju prodaju sportske opreme i odjeće, uključujući sve od bicikala i trkaćih tenisica do planinarske opreme.
 11. Namještaj i Dekoracija doma: Web trgovine olakšavaju kupnju namještaja, uređenja doma i drugih velikih predmeta bez fizičkog pregleda.
 12. Ljubimci: Trgovine za ljubimce mogu prodavati hranu, igračke, lijekove, kaveze i ostalu opremu za kućne ljubimce putem web trgovina.
 13. Građevinski Materijal: Građevinske tvrtke mogu koristiti web trgovine za prodaju građevinskog materijala, alata i opreme.
 14. Prodaja auta: Trgovci automobilima mogu koristiti web trgovine za prikazivanje svoje ponude vozila i omogućavanje online rezervacija.
 15. Turizam i putovanja: Agencije za turizam i putovanja mogu koristiti web trgovine za prodaju paket-aranžmana, rezervacija smještaja, izleta i avionskih karata.


FAQ

 1. Koje su prednosti korištenja WooCommerce platforme za moju web trgovinu?

  WooCommerce je visoko prilagodljiva platforma za e-trgovinu koja se može integrirati s WordPressom. Omogućuje vam da imate potpunu kontrolu nad vašom trgovinom, pruža mnoštvo dodataka za proširenje funkcionalnosti i vrlo je SEO-prijateljska.

 2. Koliko dugo traje izrada web trgovine?

  Vrijeme potrebno za izradu web trgovine može varirati ovisno o složenosti projekta. U prosjeku, može trajati od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci.

 3. Koje su opcije plaćanja za izradu web trgovine?

  Za izradu web trgovine tražimo 50% avansa prije početka rada. Ostatak se plaća nakon što je trgovina potpuno razvijena i spremna za pokretanje.

 4. Mogu li sam ažurirati svoju web trgovinu nakon što je izrada završena?

  Da, WooCommerce platforma je korisniku prijateljska i omogućava vam da sami ažurirate sadržaj, dodate nove proizvode i pratite prodaju.

 5. Prilagođava li MP WEB web trgovinu za mobilne uređaje?

  Da, svi naši dizajni su responzivni, što znači da su optimizirani za sve vrste uređaja – desktop, tablet i mobilni.

 6. Može li MP WEB pomoći u SEO optimizaciji moje web trgovine?

  Da, svjesni smo koliko je SEO bitan za uspjeh vaše web trgovine. Naše usluge uključuju SEO prijateljski dizajn i možemo pružiti dodatnu SEO optimizaciju.

 7. Kako se moja web trgovina može integrirati s društvenim medijima?

  Mi možemo integrirati vašu web trgovinu s različitim platformama društvenih medija, omogućujući vam da promovirate svoje proizvode i usluge na širokom spektru kanala.

 8. Što se događa ako naiđem na probleme s mojom web trgovinom nakon što je izrada završena?

  MP WEB pruža naknadnu podršku i rado će vam pomoći da riješite bilo kakve probleme ili poteškoće koje možete naići.

 9. Može li MP WEB pomoći s fotografijama i drugim vizualnim materijalima za moju web trgovinu?

  Da, možemo vam pomoći s vizualnim materijalima. Uz to, možemo vam pružiti savjete i smjernice o tome kako najbolje predstaviti svoje proizvode ili usluge.

 10. Koje vrste trgovina MP WEB može izraditi?

  MP WEB je specijaliziran za izradu različitih vrsta web trgovina, uključujući ali ne ograničavajući se na trgovine za prodaju autodijelova, fast food restorane, OPG proizvode, trgovine IT opremom, knjižare i mnoge druge.

Uvod u izradu web stranica 1

Uvod u izradu web stranica 1

Dobro dizajnirana i korisniku prilagođena web stranica može vam pomoći u dostizanju šire publike, povećanju angažmana korisnika i na kraju u povećanju prodaje. No, stvaranje web stranice od nule može biti zastrašujući zadatak, posebno za one koji su novi u tom procesu. Zato smo tu – da vam ponudimo uvod u izradu web stranica i…
5 Najčešćih Pogrešaka Kojih Treba Izbjegavati Pri Izradi Web Trgovine

5 Najčešćih Pogrešaka Kojih Treba Izbjegavati Pri Izradi Web Trgovine

Kada se upuštate u svijet e-trgovine, najvažnija odluka koju morate donijeti je izrada funkcionalne i atraktivne web trgovine. U današnje doba, web trgovina nije samo ‘još jedna stvar’ koju vaša firma može imati, već ključni element poslovanja koji može znatno utjecati na vašu konkurentnost na tržištu. Tijekom ovog procesa, mnogi poduzetnici naiđu na različite prepreke…
Online Knjižare

Online Knjižare

Online knjižare su postale popularan način kupnje knjiga, časopisa i drugih publikacija. Web trgovine omogućuju prodaju tiskanih izdanja, kao i digitalnih verzija za instant preuzimanje. MP WEB ima iskustvo u izradi web trgovina za knjižare, koristeći WordPress i WooCommerce za izgradnju platforme koja je prilagođena potrebama vaših klijenata.

Google Recenzije

Rob Pin
Rob Pin
2020-10-14
Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
Stošić Accommodation
Stošić Accommodation
2020-09-18
Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
josip tolusic
josip tolusic
2020-09-18
Nikša Bašica
Nikša Bašica
2020-09-18
VaNja V
VaNja V
2020-09-17
Antonio Pincevic
Antonio Pincevic
2020-09-17
Maro Pinčević
Maro Pinčević
2020-09-17

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas