Skip to main content

SEO Optimizacija

Dobro došli na MP WEB, vodeću SEO agenciju u regiji Dubrovnik. Naša misija je pomoći vašem poslovanju da doseže vrhunske rezultate na svim pretraživačima, uključujući Google, povećavajući vašu online vidljivost i pomažući vam da privučete više ciljanih posjetitelja. S preko desetljeća iskustva i stručnosti u SEO optimizaciji, pružamo jedinstven, personaliziran pristup svakom klijentu.

seo optimizacija mp web izrada web stranica

Rangiranje na tražilicama

Naša SEO agencija nije samo još jedna na tržištu. Ponosimo se što nudimo usluge koje su prilagođene potrebama vašeg poslovanja, koristeći se dokazanim strategijama i tehnikama koje će vam omogućiti da se istaknete u konkurenciji. Razumijemo da je svako poslovanje jedinstveno i zato prilagođavamo naše SEO strategije specifičnim potrebama svakog klijenta.

Kroz kombinaciju on-page i off-page SEO taktika, MP WEB će vam omogućiti da povećate svoju online prisutnost, poboljšate rangiranje na pretraživačima i ostvarite veći povrat investicije. Bez obzira na veličinu ili vrstu vašeg poslovanja, mi imamo SEO rješenja koja će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.


SEO optimizacija

U MP WEB-u, naša usluga SEO optimizacije nije samo proces, već strateški pristup dizajniran da pomogne vašem poslovanju da se istakne u digitalnom svijetu. Naše usluge obuhvaćaju širok spektar taktika i strategija, uključujući istraživanje ključnih riječi, on-page optimizaciju, izgradnju linkova, tehnički SEO i mnogo toga.

Istraživanje ključnih riječi

Ova kritična faza u SEO procesu omogućava nam da identificiramo koje ključne riječi i fraze vaša ciljana publika koristi prilikom pretraživanja proizvoda ili usluga poput vaših. Naš tim za istraživanje ključnih riječi koristi napredne alate i tehnike za identificiranje najučinkovitijih ključnih riječi za vaše poslovanje.

On-page optimizacija

Ova usluga obuhvaća sve aspekte vaše web stranice koje možemo kontrolirati kako bismo poboljšali njeno rangiranje. To uključuje optimizaciju naslova, metatagova, sadržaja i interne strukture linkova. Također radimo na poboljšanju korisničkog iskustva, čineći vašu web stranicu bržom, lakšom za navigaciju i ukupno privlačnijom za posjetitelje i pretraživače.

Izgradnja linkova

U okviru naše SEO usluge, pružamo kvalitetnu izgradnju linkova, koristeći se samo bijelim SEO tehnikama. Izgradnja linkova je ključna za poboljšanje vidljivosti vaše web stranice na pretraživačima, jer pretraživači smatraju backlinks kao glasove povjerenja.

Tehnički SEO

Ovaj aspekt naše usluge obuhvaća optimizaciju vaše web stranice na tehničkoj razini. To uključuje poboljšanje brzine učitavanja stranice, osiguravanje da je vaša web stranica mobilno prilagođena, poboljšanje indeksiranja i korištenje SSL sigurnosti.

Rangiranje na Tražilicama

Rangiranje na tražilicama je ključni servis koji MP WEB pruža, s ciljem optimizacije vaše web stranice kako bi se bolje rangirala na tražilicama poput Googlea. Kroz dubinsku analizu, pravilnu primjenu ključnih riječi, tehničke SEO taktike i stvaranje kvalitetnog sadržaja, naš tim stručnjaka posvećen je poboljšanju vidljivosti vašeg web mjesta. Cilj nam je ne samo povećati organski promet na vašoj stranici, već i osigurati da privlačite pravu publiku koja će se konvertirati u kupce.

Ubrzavanje Web Stranice

Ubrzavanje web stranice jedna je od ključnih usluga koje pružamo u MP WEB-u. Svjesni smo važnosti brzine učitavanja stranice za korisničko iskustvo i SEO rangiranje. Naš tim stručnjaka optimizira elemente vaše web stranice, smanjuje vrijeme učitavanja i poboljšava performanse, osiguravajući da vaši posjetitelji imaju brz i besprijekoran pristup informacijama koje traže.


Na MP WEB-u razumijemo da je SEO dugoročna strategija, a ne brzo rješenje. Ulažemo vrijeme i resurse u razumijevanje vašeg poslovanja, vaše industrije i vaših ciljeva kako bismo mogli izraditi SEO plan koji je prilagođen vašim specifičnim potrebama.

Naš tim SEO stručnjaka koristi se najnovijim alatima, tehnikama i trendovima u industriji kako bi osigurao da su naše strategije uvijek u skladu s najboljim praksama. Kroz kontinuirano praćenje i prilagođavanje, mi smo u mogućnosti reagirati na promjene u algoritmima pretraživača, konkurencijskom okruženju i ponašanju vaše ciljane publike.

Kod MP WEB-a, vaš uspjeh je naš uspjeh. Zato smo posvećeni pružanju usluga koje donose rezultate. Izaberite MP WEB za vašu SEO optimizaciju i doživite razliku koju stručnost, posvećenost i prilagođeni pristup mogu napraviti za vaše poslovanje.


Prvi na Google tražilici – Rangiranje na tražilicama

seo optimizacija pozicioniranje na trazilice
Search engine optomisation search

Biti na prvom mjestu na tražilicama kao SEO agencija nije samo posao, to je umjetnost. Moja priča, priča MP WEB-a, primjer je upravo takvog uspjeha.

Kada sam osnovao MP WEB, bio sam svjestan da je konkurencija oštra. Svjestan da će borba za prvu poziciju biti zahtjevna, uložio sam svoje vrijeme i energiju u stjecanje dubljeg razumijevanja SEO strategija i tehniki. Svaki dan sam koristio kao priliku za učenje, stalno prateći najnovije trendove i promjene u SEO industriji.

Najprije sam se fokusirao na optimizaciju vlastite web stranice. Svaki aspekt stranice bio je precizno prilagođen – od sadržaja i ključnih riječi do meta tagova i strukture URL-a. Znao sam da će svaki detalj, koliko god bio malen, imati utjecaj na moje rangiranje.

Nastavio sam s istraživanjem i primjenom najučinkovitijih strategija izgradnje veza, uvijek težeći kvaliteti umjesto kvantiteti. Nije mi trebao samo bilo kakav promet – trebao mi je relevantan promet. Stoga sam pažljivo ciljao na relevantne ključne riječi koje bi privukle pravu publiku.

Koristio sam analitiku kako bih razumio što funkcionira, a što ne. Kontinuirano sam nadgledao performanse stranice, prilagođavajući svoje strategije kako bih poboljšao rezultate. Svaki uspjeh, ali i svaki neuspjeh, bio je prilika za učenje i rast.

S vremenom, moja strpljivost, upornost i predanost su se isplatili. MP WEB je postao broj 1 SEO agencija u regiji Dubrovnik na Google tražilicama. Ali to nije kraj mog puta. Sada, više nego ikad, ostajem fokusiran na učenje, prilagođavanje i inoviranje, težeći stalnom poboljšanju i uspjehu.

FAQ

1. Što je SEO i zašto je to važno za moje poslovanje?

SEO (Search Engine Optimization) je proces optimizacije vaše web stranice kako bi se poboljšala njena vidljivost na tražilicama za relevantne ključne riječi. Važno je jer pomaže u privlačenju više organskog prometa na vašu web stranicu, povećava svijest o vašem brandu i može dovesti do povećanja prodaje.

2. Koliko vremena je potrebno da bih vidio rezultate SEO optimizacije?

SEO je dugoročna strategija i obično je potrebno između 3-6 mjeseci da se vide značajni rezultati. No, to može varirati ovisno o industriji, trenutnoj SEO poziciji vaše web stranice i drugim faktorima.

3. Koje usluge su uključene u vašu SEO optimizaciju?

Naše usluge SEO optimizacije uključuju istraživanje ključnih riječi, on-page optimizaciju, izgradnju linkova i tehnički SEO, kao i kontinuirano praćenje i izvještavanje o rezultatima.

4. Da li koristite ‘white hat’ SEO tehniku?

Da, koristimo samo ‘white hat’ SEO tehniku, što znači da slijedimo smjernice tražilica i koristimo samo etičke i održive metode za optimizaciju.

5. Kako izgleda proces optimizacije s MP WEB-om?

Naš proces optimizacije počinje detaljnom analizom vaše web stranice i poslovanja, nakon čega izrađujemo prilagođeni plan SEO strategije. Zatim implementiramo te strategije, stalno pratimo njihovu učinkovitost i pravimo potrebne prilagodbe.

6. Da li pružate izvještaje o napretku?

Da, pružamo detaljne mjesečne izvještaje koji pokazuju napredak vaše web stranice u rezultatima pretraživanja, prometu na web stranici i drugim relevantnim mjerama uspjeha.

7. Hoću li biti uključen u proces SEO optimizacije?

Da, tijesno surađujemo s našim klijentima tijekom cijelog procesa SEO optimizacije. Redovito komuniciramo o napretku i uvijek smo dostupni za sva pitanja i povratne informacije.

8. Da li nudite garanciju za prvu poziciju na Googleu?

Iako nastojimo poboljšati poziciju vaše web stranice na Googleu, ne možemo garantirati prvu poziciju. SEO je složen proces koji ovisi o mnogim varijablama, uključujući konkurenciju, algoritme tražilica i mnoge druge.

9. Da li trebam nastaviti s SEO nakon što dosegnem željene rezultate?

SEO je kontinuirani proces. Iako možda vidite početne rezultate, preporučljivo je nastaviti s SEO kako biste održali svoju poziciju i prilagodili se promjenama u algoritmima tražilica i trendovima na tržištu.

10. Kako mogu započeti s vašim SEO uslugama?

Možete nas kontaktirati putem telefona, e-maila ili preko obrasca na našoj web stranici. Rado ćemo se sastati s vama, razumjeti vaše potrebe i razgovarati o tome kako naše SEO usluge mogu pomoći vašem poslovanju.

Zašto je SEO neophodan?

Zašto je SEO neophodan?

SEO, ili optimizacija za tražilice, ključna je komponenta digitalnog marketinga koja pomaže u povećanju vidljivosti web stranica na tražilicama kao što su Google i Bing. SEO nije samo o poboljšanju rangiranja web stranice, već također uključuje poboljšanje korisničkog iskustva, povećanje autoriteta web stranice i doprinosi dugoročnom uspjehu online poslovanja. Međutim, SEO je često područje koje…

Google Recenzije

Rob Pin
Rob Pin
2020-10-14
Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
Stošić Accommodation
Stošić Accommodation
2020-09-18
Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
josip tolusic
josip tolusic
2020-09-18
Nikša Bašica
Nikša Bašica
2020-09-18
VaNja V
VaNja V
2020-09-17
Antonio Pincevic
Antonio Pincevic
2020-09-17
Maro Pinčević
Maro Pinčević
2020-09-17

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas