Skip to main content

WordPress 6.3.1: Zašto Preći na Novu Verziju?

WordPress 6.3.1: Zašto Preći na Novu Verziju?

Kada god WordPress najavi “minor release,” postoji tendencija da ga se doživi kao manje značajno ažuriranje. No, kada je u pitanju WordPress 6.3.1, stvari stoje drukčije. Iako je manje izdanje, donosi niz značajnih poboljšanja i ispravki koje ne biste trebali zanemariti. Ovaj članak ima za cilj istražiti ključne aspekte ovog ažuriranja i razloge zbog kojih biste trebali razmisliti o brzom prelasku na ovu verziju.

Pročitaj više …

WordPress 6.3

WordPress 6.3 - MP WEB - Digitalna Agencija

WordPress 6.3 – “Lionel”: Novi korak prema savršenom web iskustvu

Svake godine, svjedoci smo stalnim inovacijama i unapređenjima koje donosi WordPress. U svom najnovijem izdanju, WordPress 6.3, nadimka “Lionel”, postavlja nove standarde u web razvoju. Ovaj članak će vas provesti kroz ključne značajke ovog izdanja, kao i prednosti i mane koje donosi.

Pročitaj više …

Kako početi s WordPressom

WordPress

Ako ste se ikada zapitali kako započeti svoj online put, WordPress je izvanredan odgovor. Sa sve većim brojem web stranica koje ga koriste kao temelj, postaje očito da je WordPress alat koji svima omogućava stvaranje dinamičnih i profesionalnih web stranica. U ovom vodiču dublje ćemo se uroniti u ovu platformu, njezine mogućnosti i kako započeti.

Pročitaj više …

Izašla je nova verzija WordPress 6.0 

Izašla je nova verzija WordPress 6.0 MP WEB - Digitalna agencija

WordPress 6.0 je najnovija verzija najpopularnijeg sustava za upravljanje sadržajem (CMS) na svijetu. Objavljena je 24. svibnja 2023. godine i donosi niz novih značajki i poboljšanja.

Jedna od najvažnijih novih značajki u WordPress 6.0 je Full Site Editing (FSE). FSE je novi način uređivanja web-stranica koji omogućuje korisnicima da uređuju sve aspekte svoje web-stranice, uključujući izgled, tipografiju i boje, bez potrebe za korištenjem dodatka.

Pročitaj više …

Google Recenzije

Rob Pin
Rob Pin
2020-10-14
Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
Stošić Accommodation
Stošić Accommodation
2020-09-18
Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
josip tolusic
josip tolusic
2020-09-18
Nikša Bašica
Nikša Bašica
2020-09-18
VaNja V
VaNja V
2020-09-17
Antonio Pincevic
Antonio Pincevic
2020-09-17
Maro Pinčević
Maro Pinčević
2020-09-17

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas