Skip to main content

Web Dizajn

Web dizajn je postao ključni element svake uspješne poslovne strategije. Estetski privlačna, intuitivna i responzivna web stranica može biti odlučujući faktor u stvaranju povoljnog prvog dojma i uspostavljanju dugotrajnih veza s klijentima. U agenciji MP WEB, razumijemo važnost ovog digitalnog umjetničkog izraza i posvećeni smo stvaranju dizajna koji ne samo da odražava vašu marku već i potiče korisničko iskustvo na višu razinu.

Web Dizajn u MP WEB

Web dizajn je mnogo više od pukog izgleda stranice; to je sinergija estetike, funkcionalnosti i korisničkog iskustva. U MP WEB-u pristupamo ovom procesu s pažnjom prema detaljima, uvijek s ciljem stvaranja web rješenja koja će vašem poslovanju donijeti stvarnu vrijednost.

mp web web dizajn

Web Dizajn

1. Personalizirani pristup: Svaki projekt započinje dubinskim razumijevanjem vašeg poslovanja, ciljeva i ciljane publike. Na temelju tih informacija, kreiramo dizajn koji odražava vašu jedinstvenu marku i govori vašim klijentima pravu priču.

2. Responzivnost i prilagodljivost: U današnjem mobilnom svijetu, vaša web stranica mora izgledati savršeno na svim uređajima, od desktop računala do pametnih telefona. Naši dizajni su optimizirani za sve vrste ekrana, osiguravajući da vaši korisnici uvijek imaju najbolje iskustvo pregledavanja.

3. Intuitivnost i korisnička navigacija: Kreiramo strukture koje korisnicima omogućavaju lako pronalaženje informacija, vodeći ih kroz web stranicu na logičan i prirodan način.

4. Interakcija i animacija: Moderne web stranice koriste interaktivne elemente kako bi angažirale korisnike i pružile im dinamično iskustvo. Bilo da se radi o jednostavnim hover efektima ili složenim animacijama, integriramo ih tamo gdje dodaju vrijednost.

5. SEO prijateljski dizajn: Dizajn stranice igra ključnu ulogu u optimizaciji za tražilice. Osim estetike, osiguravamo da struktura i sadržaj vaše stranice budu optimalni za najbolje SEO rezultate.

6. Kvalitetna grafika i multimedija: Koristimo visokokvalitetne slike, videozapise i druge multimedijalne elemente kako bismo vizualno obogatili vašu web stranicu i istaknuli vašu ponudu.

Naš glavni cilj je osigurati da vaša web stranica ne samo da izgleda nevjerojatno, već i da funkcionira kao moćno sredstvo za postizanje vaših poslovnih ciljeva. Pridružite se mnoštvu zadovoljnih klijenata koji su odabrali MP WEB za kreiranje vizualne priče njihove marke na internetu.

Zašto je unikatan dizajn ključan?

Na početku, dizajn je više od estetike. On predstavlja vašu marku, vašu priču i, što je najvažnije, vaše vrijednosti. Kad imate unikatan dizajn, korisnici će vas lakše prepoznati, pamtit će vas i, najvažnije, povjerovat će u ono što nudite.

U digitalnom svijetu, prvi dojmovi se stvaraju brže nego ikada. Posjetitelji vaše web stranice odlučuju žele li ostati ili otići u prvih nekoliko sekundi. Ako imate unikatan dizajn koji odražava ono što nudite, veće su šanse da će posjetitelj ostati i postati vaš klijent.

Osim toga, unikatan dizajn vam pomaže da se istaknete od konkurencije. U moru generičkih, sličnih dizajna, onaj koji je autentičan i originalan uvijek će privući više pažnje.

Untitled design

Zatim, unikatnost se odnosi i na funkcionalnost. Uz estetiku, važno je da vaš dizajn bude intuitivan i koristan. Ako je prilagođen vašim korisnicima i njihovim potrebama, on će postići puno veći uspjeh.

Konačno, unikatan dizajn pruža osjećaj vjerodostojnosti. Kada korisnici vide da ste uložili trud u dizajn, oni to prepoznaju kao znak da ćete uložiti trud i u sve što radite, bilo da je riječ o proizvodima, uslugama ili korisničkoj podršci.

Untitled design 1

Zašto bježati od lošeg dizajna?

Prvo, loš dizajn može zbuniti vaše korisnike. Ako vaša web stranica ili aplikacija nisu intuitivne, korisnici će vjerojatno napustiti stranicu prije nego što pronađu ono što traže. Loša navigacija, nejasni pozivi na akciju i previše informacija mogu preplaviti korisnika.

Zatim, loš dizajn odražava lošu kvalitetu. Čak i ako nudite vrhunske proizvode ili usluge, korisnici će to povezati s vašim dizajnom. Ako vaš dizajn nije na razini, mnogi će pretpostaviti da ni vaša ponuda nije.

Osim toga, loš dizajn može utjecati na SEO i vidljivost vaše stranice. Ako vaš dizajn nije optimiziran za mobilne uređaje, tražilice će to prepoznati i smanjiti vašu vidljivost. Također, ako korisnici brzo napuste vašu stranicu zbog lošeg dizajna, to može utjecati na vaš bounce rate i, posljedično, na vaše SEO rangiranje.

Loš dizajn također može dovesti do smanjenih konverzija. Ako korisnici ne razumiju kako se kretati kroz vašu web stranicu ili aplikaciju, manje je vjerojatno da će obaviti željenu akciju, bilo da je to kupovina proizvoda, prijava za newsletter ili nešto treće.

Način na koji radimo

1. Korak

Dogovor:

Razgovaramo o vašim specifičnim zahtjevima, uključujući izgled, cijenu, način plaćanja i vremenski okvir. Ovo nam omogućava da razumijemo vaše potrebe i oblikujemo stranicu prema vašim željama.

1. Korak

2. Korak

Avansno plaćanje:

Nakon što dogovorimo detalje, tražimo 50% avansa. Ova uplata pokreće naš proces i pokriva početne troškove razvoja.

2. Korak

3. Korak

Postavljanje na probni server:

Izrađujemo vašu web stranicu na našem probnom serveru. To nam omogućava da izgradimo i prilagodimo vašu stranicu prije nego što postane javno dostupna.

3. Korak

4. Korak

Sadržaj stranice:

Ovdje unosimo sve neophodne informacije kao što su tekstovi, fotografije, kontakt informacije i veze na socijalne medije.

4. Korak

5. Korak

Prvi krug izmjena:

Nakon što smo unijeli sve sadržaje, pregledavamo i izvršavamo prvi krug izmjena temeljen na vašim povratnim informacijama.

5. Korak

6. korak

Drugi krug izmjena:

Slijedi drugi krug izmjena, gdje dodatno dotjerujemo i prilagođavamo vašu web stranicu.

6. korak

7. Korak

Testiranje na uređajima i preglednicima:

Provodimo sveobuhvatno testiranje vaše web stranice na različitim uređajima i preglednicima kako bismo se uvjerili da sve radi besprijekorno i da je korisničko iskustvo na vrhunskom nivou.

7. Korak

8. Korak

Puštanje stranice u promet:

Nakon što je sve testirano i prilagođeno, puštamo vašu web stranicu u promet i dostavljamo vam admin podatke.

8. Korak

9. Korak

Rok za pregled:

Dajemo vam 14 dana da detaljno pregledate stranicu. Ovo vam omogućava da se upoznate s funkcionalnostima i provjerite da li je sve prema vašim očekivanjima.

9. Korak

10. Korak

Hosting podaci:

Na kraju ovog procesa, dostavljamo vam hosting podatke. Ovo vam omogućava punu kontrolu nad vašom novom web trgovinom.

10. Korak

FAQ

1. Što je MP WEB i koje usluge nudite?

  • MP WEB je specijaliziana agencija za izradu web stranica i dizajn. Nudimo sveobuhvatne usluge, uključujući web dizajn, izradu stranica, SEO optimizaciju, te rad s različitim tehnologijama kao što su WordPress, PHP, JavaScript i mnoge druge.

2. Zašto je unikatan dizajn važan za moj web site?

  • Unikatan dizajn ne samo da vas ističe od konkurencije, već i bolje komunicira vaše brand vrijednosti, privlači vašu ciljanu publiku i povećava stopu konverzije.

3. Koji tehnološki alati i jezici su u fokusu vaše agencije?

  • Koristimo niz tehnoloških alata i jezika, uključujući WordPress, PHP, JavaScript, jQuery, Vue.js, Bootstrap, Tailwind, HTML5, CSS i SCSS.

4. Da li MP WEB nudi podršku i nakon izrade web stranice?

  • Da, nudimo post-prodajnu podršku kako bismo osigurali da vaša web stranica funkcionira besprijekorno i da se prilagođava promjenjivim potrebama vašeg poslovanja.

5. Što ako već imam web stranicu, ali želim redizajn?

  • Bez problema! Naš tim može preispitati vašu trenutnu stranicu, predložiti poboljšanja i provesti redizajn sukladno vašim željama i potrebama tržišta.

6. Zašto je loš dizajn štetan za moj online posao?

  • Loš dizajn može zbuniti posjetitelje, smanjiti povjerenje u vaš brand i smanjiti vaše konverzije. U digitalnom svijetu, dobar dizajn je ključan za uspostavljanje povjerenja i poticanje korisničke interakcije.

7. Kako se MP WEB prilagođava promjenjivim dizajnerskim trendovima?

  • Naš tim redovito prati najnovije trendove u industriji, pohađa seminare i radionice, te se prilagođava inovacijama kako bi uvijek nudili suvremene i relevantne dizajnerske rješenja.

8. Da li koristite gotove predloške ili je svaki dizajn prilagođen klijentu?

  • Iako koristimo neke predloške kao osnovu, svaki projekt prilagođavamo specifičnim potrebama i željama klijenta kako bismo osigurali unikatnost i originalnost.

9. Koja je razlika između responsive dizajna i mobilnog dizajna?

  • Responsive dizajn automatski se prilagođava svakom uređaju, bez obzira na veličinu zaslona, dok je mobilni dizajn posebno dizajniran za mobilne uređaje. MP WEB se fokusira na pružanje optimalne uporabničke iskustva putem responsive dizajna.

10. U koliko vremena mogu očekivati gotovu web stranicu?

  • Vrijeme izrade web stranice varira ovisno o kompleksnosti projekta. Nakon razgovora s klijentom i definiranja svih zahtjeva, možemo dati precizniju procjenu vremenskog okvira.
Apartmani Rezervacije – Jedan Kalendar za Sve

Apartmani Rezervacije – Jedan Kalendar za Sve

Apartmani Rezervacije. Današnja problematika rezervacija za apartmane na popularnim platformama poput Booking.com i Airbnb često se svodi na upravljanje različitim kalendarima, otvaranje i zatvaranje datuma, te sinkronizaciju. Ovo može biti prava glavobolja za vlasnike apartmana, a i za goste koji žele rezervirati smještaj. U ovom blog postu istražit ćemo zašto je jedan kalendar za sve…
Zašto angažirati Digitalnu agenciju a ne samo developera

Zašto angažirati Digitalnu agenciju a ne samo developera

Digitalna transformacija i rast online prisustva postali su nezaobilazni aspekti svakog poslovanja. U ovom svijetu brzog tehnološkog napretka, odluka o tome tko će vam pomoći u izgradnji i održavanju vaše web stranice može imati dalekosežne posljedice za vaš brand. Izbor između samostalnog developera i digitalne agencije nije uvijek jasan. Stoga je važno razumjeti ključne razlike…
Izrada web stranica – Zašto je priprema ključna?

Izrada web stranica – Zašto je priprema ključna?

U svijetu digitalnog marketinga i online poslovanja, web stranica je mnogo više od vašeg digitalnog “poslovnog prostora”. To je vaša vizitka, prodajni alat, i platforma za komunikaciju s klijentima i partnerima. Kada razmatramo te različite uloge koje web stranica ima, postaje jasno zašto je njena izrada proces koji zahtijeva ozbiljnu pripremu.

Google Recenzije

Rob Pin
Rob Pin
2020-10-14
Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
Stošić Accommodation
Stošić Accommodation
2020-09-18
Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
josip tolusic
josip tolusic
2020-09-18
Nikša Bašica
Nikša Bašica
2020-09-18
VaNja V
VaNja V
2020-09-17
Antonio Pincevic
Antonio Pincevic
2020-09-17
Maro Pinčević
Maro Pinčević
2020-09-17

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas