Skip to main content

Izrada Web Stranica

U doba digitalizacije i neprestane online povezanosti, web stranica postala je mnogo više od pukog informacijskog mjesta – ona je vaša digitalna vizitka, prva točka kontakta s potencijalnim klijentima i središnje mjesto vašeg online poslovanja.

Kako bi se postigao pravi utjecaj, kreacija web stranice mora biti inovativna, funkcionalna i prilagođena ciljanoj publici. Ovdje u MP WEB, razumijemo tu važnost i posvećeni smo stvaranju stranica koje ne samo da izgledaju dobro, već i djeluju.

Usluga izrada web stranica

Kreacija s Vizijom: Svaka web stranica počinje idejom. Naš tim će raditi s vama kako bi razumio vašu viziju, ciljeve i potrebe. Ne radi se samo o estetici; radi se o stvaranju stranice koja će odražavati vaš brand, pripovijedati vašu priču i privući vašu ciljanu publiku.

Funkcionalnost je Ključ: Dizajn je važan, ali funkcionalnost web stranice je ono što korisniku donosi stvarnu vrijednost. Naše web stranice su intuitivne, lako se navigiraju i prilagođene su svim uređajima. Bez obzira koristi li netko desktop računalo, tablet ili smartphone, vaša web stranica će uvijek izgledati i raditi besprijekorno.

SEO Optimizacija: Ono što je web stranica bez posjetitelja? Naš tim stručnjaka osigurat će da vaša web stranica bude optimizirana za tražilice, povećavajući vašu vidljivost i privlačeći više posjetitelja.

Prilagodljivost i Ažuriranje: Tehnologija se brzo mijenja, kao i potrebe vaših korisnika. Zato pružamo web stranice koje su lako ažurirati i prilagođavati. Bilo da želite dodati novi blog post, promijeniti slike ili dodati novu stranicu, to možete učiniti lako i brzo.

Sigurnost na Prvom Mjestu: U doba kada su online prijetnje sve češće, sigurnost vaše web stranice je naša glavna briga. Naše stranice su izgrađene s najnovijim sigurnosnim standardima kako bi vaši podaci i podaci vaših korisnika uvijek bili sigurni.

Savjetovanje i Podrška: Naša obveza prema vama ne završava nakon izrade stranice. Mi smo ovdje da vam pružimo savjete, pomognemo s eventualnim problemima i osiguramo da vaša web stranica nastavi rasti s vašim poslovanjem.

Izrada web stranica nije samo tehnički zadatak, već prilika da se vaša vizija pretoči u stvarnost. U MP WEB, ponosimo se time što ne pravimo samo stranice; stvaramo iskustva koja će ostaviti trajni utisak na vaše posjetitelje. Kada se odlučite za nas, ulaganje u kvalitetnu web stranicu postaje ulaganje u vašu budućnost.

Oglasnici

Tehnologije Koji Pokreću Vaš Digitalni Svijet

U digitalnom svijetu, tehnologija koja leži iza svake web stranice čini srž vašeg online prisustva. U MP WEB, koristimo najsuvremenije tehnološke alate i jezike kako bismo osigurali da vaša web stranica ne samo da izgleda sjajno, već je i snažna, sigurna i brza. Razumijevanje ovih tehnologija ključno je za svaku uspješnu web stranicu. Ovdje ćemo se detaljno pozabaviti tehnikama koje koristimo.

WordPress

Ovaj CMS (Content Management System) je kralj među platformama za izradu web stranica. Njegova prilagodljivost i laka uporaba čine ga savršenim izborom za sve, od blogova do složenih e-commerce stranica. S WordPressom, mogućnosti su gotovo beskrajne.

PHP

Osnova većine web stranica, PHP je server-side skriptni jezik koji omogućuje dinamično i interaktivno iskustvo na vašoj web stranici. S PHP-om, web stranice postaju više od statičnih stranica; postaju živahne i odzivne.

JavaScript i jQuery

Ova dva alata zajedno rade kako bi vašoj web stranici pružili dinamiku i interaktivnost. Dok je JavaScript jezik koji omogućuje dinamične funkcije na klijentskoj strani, jQuery je brza JavaScript biblioteka koja pojednostavljuje animacije, upravljanje događajima i još mnogo toga.

Vue.js

Kao progresivni JavaScript okvir, Vue.js se koristi za izgradnju sučelja korisnika. Omogućuje nam da stvaramo bogate i odzivne aplikacije koje korisnicima pružaju besprijekorno iskustvo.

HTML

Temelj svake web stranice, HTML5 je najnovija verzija jezika koji strukturira i predstavlja sadržaj na webu. Sa njegovim unapređenjima, sada možemo stvarati multimedijske iskustva bez potrebe za dodatnim pluginovima.

CSS/SCSS

Ovi stilski jezici daju život vašoj web stranici. Dok CSS diktira kako vaša stranica izgleda, SCSS (ili Sassy CSS) omogućuje nam složenije stiliziranje s naprednijim funkcijama.

U MP WEB, tehnologija nije samo alat; to je temelj našeg posla. Naša predanost savladavanju ovih tehnologija osigurava da vaša web stranica bude više od lijepog izgleda; ona će biti moćna, sigurna i postavljena za budući rast. Sa svakom linijom koda, svakim pluginom i svakom animacijom, osiguravamo da vaša web stranica stoji uz bok s najboljima u digitalnom svijetu.

Način na koji radimo

1. Korak

Dogovor:

Razgovaramo o vašim specifičnim zahtjevima, uključujući izgled, cijenu, način plaćanja i vremenski okvir. Ovo nam omogućava da razumijemo vaše potrebe i oblikujemo stranicu prema vašim željama.

1. Korak

2. Korak

Avansno plaćanje:

Nakon što dogovorimo detalje, tražimo 50% avansa. Ova uplata pokreće naš proces i pokriva početne troškove razvoja.

2. Korak

3. Korak

Postavljanje na probni server:

Izrađujemo vašu web stranicu na našem probnom serveru. To nam omogućava da izgradimo i prilagodimo vašu stranicu prije nego što postane javno dostupna.

3. Korak

4. Korak

Sadržaj stranice:

Ovdje unosimo sve neophodne informacije kao što su tekstovi, fotografije, kontakt informacije i veze na socijalne medije.

4. Korak

5. Korak

Prvi krug izmjena:

Nakon što smo unijeli sve sadržaje, pregledavamo i izvršavamo prvi krug izmjena temeljen na vašim povratnim informacijama.

5. Korak

6. korak

Drugi krug izmjena:

Slijedi drugi krug izmjena, gdje dodatno dotjerujemo i prilagođavamo vašu web stranicu.

6. korak

7. Korak

Testiranje na uređajima i preglednicima:

Provodimo sveobuhvatno testiranje vaše web trgovine na različitim uređajima i preglednicima kako bismo se uvjerili da sve radi besprijekorno i da je korisničko iskustvo na vrhunskom nivou.

7. Korak

8. Korak

Puštanje stranice u promet:

Nakon što je sve testirano i prilagođeno, puštamo vašu web stranicu u promet i dostavljamo vam admin podatke.

8. Korak

9. Korak

Rok za pregled:

Dajemo vam 14 dana da detaljno pregledate stranicu. Ovo vam omogućava da se upoznate s funkcionalnostima i provjerite da li je sve prema vašim očekivanjima.

9. Korak

10. Korak

Hosting podaci:

Na kraju ovog procesa, dostavljamo vam hosting podatke. Ovo vam omogućava punu kontrolu nad vašom novom web trgovinom.

10. Korak

Zašto profesionalci

Preciznost

Profesionalci u upravljanju web trgovinama donose visoku razinu preciznosti koja je neophodna u turističkoj industriji. Svaka informacija o paket-aranžmanima, smještaju, izletima i avionskim kartama mora biti ažurirana i točna kako bi se izbjegle neugodnosti i potencijalni pravni problemi. Profesionalci imaju iskustvo i znanje potrebno za osiguravanje da su svi podaci na web mjestu točni i ažurirani u realnom vremenu. Oni također osiguravaju da su slike i opisi ponuda vjerni stvarnosti, što pomaže u izgradnji povjerenja s klijentima. Također, stručnjaci mogu optimizirati proces rezervacije tako da je jednostavan i bez stresa za korisnike, što je ključno za stvaranje pozitivnog korisničkog iskustva.

Održavanje

Održavanje web trgovine je kontinuirani proces koji zahtijeva tehničku ekspertizu. Profesionalci mogu pružiti redovno održavanje kako bi se osiguralo da web trgovina funkcionira ispravno, da je brza, i da je slobodna od tehničkih problema koji bi mogli ometati poslovanje. Osim toga, profesionalci mogu pružiti podršku u rješavanju bilo kakvih problema ili pitanja koja se pojavljuju u operativnim aktivnostima web trgovine. Redovite nadogradnje softvera i hardvera također su ključne za osiguravanje sigurnosti i performansi platforme, a stručnjaci mogu osigurati da se ove nadogradnje provode pravilno i u pravo vrijeme.

Payment Gateway

Integracija pouzdanog payment gateway-a je ključna za procesuiranje online transakcija. Profesionalci mogu pomoći u odabiru i implementaciji pravog payment gateway-a koji osigurava brze, sigurne i pouzdane transakcije. Također, oni mogu osigurati da je payment gateway u skladu sa svim relevantnim zakonima i propisima, uključujući PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) zaštite. Profesionalci također mogu optimizirati proces plaćanja kako bi bio jednostavan i intuitivan za korisnike, što može poboljšati konverzije i smanjiti broj napuštenih košarica.

Sigurnost

Sigurnost je od presudne važnosti kada je u pitanju online poslovanje, posebno u industriji turizma gdje se obavlja veliki broj financijskih transakcija. Profesionalci mogu pomoći u osiguravanju da je web trgovina zaštićena od raznih prijetnji, uključujući hakiranje, zloupotrebu podataka i druge sigurnosne prijetnje. Oni mogu implementirati najnovije sigurnosne tehnologije i prakse kako bi zaštitili osjetljive informacije klijenata i osigurali sigurno online okruženje. Također, profesionalci mogu pružiti redovne sigurnosne revizije i preporučiti nadogradnje kako bi se osigurala neprekidna zaštita.

FAQ

1. Što je WordPress i zašto ga koristite u MP WEB?

  • WordPress je najpopularniji CMS (sistem za upravljanje sadržajem) koji omogućava laku izradu i upravljanje web stranicama. U MP WEB-u ga koristimo zbog njegove prilagodljivosti, široke palete dodataka i korisničke prijateljnosti.

2. Kako PHP poboljšava moju web stranicu?

  • PHP je server-side jezik koji omogućava dinamično i interaktivno iskustvo korisnika na vašoj stranici. S njim, vaša web stranica može pružiti personalizirani sadržaj i napredne funkcionalnosti.

3. Što je Vue.js i zašto ga koristite?

  • Vue.js je progresivni JavaScript okvir namijenjen izradi dinamičkih sučelja korisnika. Koristimo ga zbog njegove fleksibilnosti i sposobnosti da stvori responzivne web aplikacije.

4. Kako Bootstrap i Tailwind pomažu dizajnu moje web stranice?

  • Bootstrap i Tailwind su okviri koji omogućavaju brzu i efikasnu izradu responzivnih web stranica. Omogućuju nam prilagodljivost dizajna za sve uređaje i veličine ekrana.

5. Zašto je važno koristiti HTML5?

  • HTML5 je najnovija verzija jezika za strukturiranje web sadržaja i nudi napredne funkcionalnosti poput podrške za multimedijske sadržaje. Omogućava stvaranje bogatih, interaktivnih iskustava bez dodatnih pluginova.

6. Što je SCSS i kako se razlikuje od CSS-a?

  • SCSS je nadogradnja na CSS koja nudi napredne funkcionalnosti, kao što su varijable, ugniježđavanje i mixini. Olakšava organizaciju i pisanje stilova za složenije projekte.

7. Hoću li moći lako upravljati svojom web stranicom nakon izrade?

  • Da, zahvaljujući WordPress platformi, moći ćete jednostavno upravljati sadržajem vaše web stranice bez potrebe za tehničkim znanjem.

8. Kako se prilagođavate promjenama i ažuriranjima u tehnologiji koju koristite?

  • U MP WEB-u kontinuirano pratimo najnovije trendove i ažuriranja u industriji. Redovito obučavamo naš tim i ažuriramo alate kako bismo vam pružili najnoviju i najbolju tehnologiju.

9. Mogu li integrirati moju web stranicu s društvenim mrežama i drugim alatima?

  • Naravno! Zahvaljujući tehnologijama kao što su JavaScript, jQuery i WordPress dodaci, možemo integrirati vašu stranicu s različitim platformama i alatima po vašoj želji.

10. Kako osiguravate da je moja web stranica kompatibilna s različitim preglednicima i uređajima?

  • Koristeći okvire poput Bootstrapa i Tailwinda, kao i detaljno testiranje na različitim preglednicima i uređajima, osiguravamo da vaša stranica ispravno radi i izgleda dobro svuda.
Apartmani Rezervacije – Jedan Kalendar za Sve

Apartmani Rezervacije – Jedan Kalendar za Sve

Apartmani Rezervacije. Današnja problematika rezervacija za apartmane na popularnim platformama poput Booking.com i Airbnb često se svodi na upravljanje različitim kalendarima, otvaranje i zatvaranje datuma, te sinkronizaciju. Ovo može biti prava glavobolja za vlasnike apartmana, a i za goste koji žele rezervirati smještaj. U ovom blog postu istražit ćemo zašto je jedan kalendar za sve…
Zašto angažirati Digitalnu agenciju a ne samo developera

Zašto angažirati Digitalnu agenciju a ne samo developera

Digitalna transformacija i rast online prisustva postali su nezaobilazni aspekti svakog poslovanja. U ovom svijetu brzog tehnološkog napretka, odluka o tome tko će vam pomoći u izgradnji i održavanju vaše web stranice može imati dalekosežne posljedice za vaš brand. Izbor između samostalnog developera i digitalne agencije nije uvijek jasan. Stoga je važno razumjeti ključne razlike…
Izrada web stranica – Zašto je priprema ključna?

Izrada web stranica – Zašto je priprema ključna?

U svijetu digitalnog marketinga i online poslovanja, web stranica je mnogo više od vašeg digitalnog “poslovnog prostora”. To je vaša vizitka, prodajni alat, i platforma za komunikaciju s klijentima i partnerima. Kada razmatramo te različite uloge koje web stranica ima, postaje jasno zašto je njena izrada proces koji zahtijeva ozbiljnu pripremu.

Google Recenzije

Rob Pin
Rob Pin
2020-10-14
Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
Stošić Accommodation
Stošić Accommodation
2020-09-18
Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
josip tolusic
josip tolusic
2020-09-18
Nikša Bašica
Nikša Bašica
2020-09-18
VaNja V
VaNja V
2020-09-17
Antonio Pincevic
Antonio Pincevic
2020-09-17
Maro Pinčević
Maro Pinčević
2020-09-17

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas