Skip to main content

MP WEB - DIGITALNA AGENCIJA

MP WEB - Digitalna Agencija

MP WEB – Vaša digitalna agencija iz Dubrovnika specijalizirana za web dizajn i SEO

U eri digitalizacije, neophodno je razumjeti ključnu ulogu koju web prisutnost igra u izgradnji povjerenja i prepoznatljivosti branda. U MP WEB-u, ne gledamo na izradu web stranica samo kao tehnički zadatak, već kao umjetnost kojom pripovijedamo priču vašeg brenda. Svaka linija koda, svaki dizajnerski element, svaka struktura stranice, sve je pažljivo isplanirano kako bi najbolje komuniciralo vašu viziju i misiju.

Razumijemo da svaki klijent dolazi s jedinstvenim potrebama i izazovima. Zato pristupamo svakom projektu s otvorenim umom, slušajući vaše želje, razumijevajući vašu industriju i proučavajući vaše ciljne skupine. Naš multidisciplinarni tim kombinira stručnost u dizajnu, razvoju i strategiji kako bi stvorio rješenja koja nisu samo estetski privlačna, već i funkcionalna i korisnički orijentirana.
Kontinuirano pratimo najnovije trendove u svijetu web dizajna i tehnologije, osiguravajući da su naša rješenja uvijek suvremena. Ali ne oslanjamo se samo na trenutne trendove - gledamo unaprijed, anticipirajući promjene u digitalnom pejzažu kako bismo vam pružili dugoročna rješenja koja će ostati relevantna godinama.
Kroz godine iskustva, stekli smo povjerenje mnogih klijenata, ne samo zbog kvalitete našeg rada, već i zbog našeg posvećenog pristupa. U MP WEB-u vjerujemo u izgradnju trajnih odnosa s klijentima. Vaš uspjeh je naš uspjeh, i ništa nas ne ispunjava više nego vidjeti kako naša digitalna rješenja pomažu vašem poslovanju da raste i prosperira.Pozivamo vas da nas kontaktirate i zajedno istražimo mogućnosti kako možemo transformirati vaše digitalne ambicije u stvarnost.

Pouzdanost

Svaki projekt započinjemo detaljnim planiranjem i transparentnošću. Prije početka rada, sastavljamo "Izjavu o radu" gdje precizno definiramo sve korake, obveze i prava. Svaki klijent je zaštićen pravno utemeljenim ugovorom, osiguravajući zaštitu i povjerenje tijekom cijelog procesa razvoja.

Brzina

Zalažemo se za učinkovitost i pridržavamo se strogo definiranih rokova. Sistematičnim pristupom, svaki segment izrade stranice prati vremenski okvir, osiguravajući da su svi projekti dovršeni na vrijeme. Klijenti su uvijek informirani o napretku i mogu pratiti razvoj svog projekta korak po korak.

Kvaliteta

Ponosimo se kvalitetom našeg rada i koristimo samo najbolje premium WordPress teme i dodatke. Našim klijentima nudimo pažljivo odabrane teme koje najbolje odražavaju njihove potrebe. Za one koji traže personaliziraniji pristup, nudimo potpuno prilagođene dizajne. Visoki standardi u kodiranju osiguravaju da su naše stranice ne samo atraktivne, već i funkcionalne i lako održavane.

Način na koji radimo

1. Korak

Dogovor:

Razgovaramo o vašim specifičnim zahtjevima, uključujući izgled, cijenu, način plaćanja i vremenski okvir. Ovo nam omogućava da razumijemo vaše potrebe i oblikujemo trgovinu prema vašim željama.

1. Korak

2. Korak

Avansno plaćanje:

Nakon što dogovorimo detalje, tražimo 50% avansa. Ova uplata pokreće naš proces i pokriva početne troškove razvoja.

2. Korak

3. Korak

Postavljanje na probni server:

Izrađujemo vašu web stranicu na našem probnom serveru. To nam omogućava da izgradimo i prilagodimo vašu trgovinu prije nego što postane javno dostupna.

3. Korak

4. Korak

Sadržaj stranice:

Ovdje unosimo sve neophodne informacije kao što su tekstovi, fotografije, kontakt informacije i veze na socijalne medije.

4. Korak

5. Korak

Prvi krug izmjena:

Nakon što smo unijeli sve sadržaje, pregledavamo i izvršavamo prvi krug izmjena temeljen na vašim povratnim informacijama.

5. Korak

6. korak

Drugi krug izmjena:

Slijedi drugi krug izmjena, gdje dodatno dotjerujemo i prilagođavamo vašu web trgovinu.

6. korak

7. Korak

Testiranje na uređajima i preglednicima:

Provodimo sveobuhvatno testiranje vaše web stranice na različitim uređajima i preglednicima kako bismo se uvjerili da sve radi besprijekorno i da je korisničko iskustvo na vrhunskom nivou.

7. Korak

8. Korak

Puštanje stranice u promet:

Nakon što je sve testirano i prilagođeno, puštamo vašu web stranicu u promet i dostavljamo vam admin podatke.

8. Korak

9. Korak

Rok za pregled:

Dajemo vam 14 dana da detaljno pregledate stranicu. Ovo vam omogućava da se upoznate s funkcionalnostima i provjerite da li je sve prema vašim očekivanjima.

9. Korak

10. Korak

Hosting podaci:

Na kraju ovog procesa, dostavljamo vam hosting podatke. Ovo vam omogućava punu kontrolu nad vašom novom web stranicom.

10. Korak

Zašto radimo s WordPress CMS-om?

Kada je riječ o odabiru sustava za upravljanje sadržajem (CMS), WordPress ne samo da je među vodećima, nego i predvodi mnoge aspekte digitalnog svijeta. Evo nekoliko razloga zbog kojih smo se opredijelili za rad s WordPress CMS-om.

MP WEB - WordPress Agencija

1. WordPress u brojkama

Dominacija na tržištu: Prema nedavnim statistikama, WordPress pokreće preko 40% svih web stranica na internetu, što ga čini najpopularnijim CMS-om na svijetu.

70.000+ dodataka: S više od 70.000 dodataka, korisnici imaju pristup svim alatima potrebnima za proširenje funkcionalnosti njihovih web stranica.

5000+ tema: Raznovrsne teme omogućuju korisnicima kreiranje web stranica prilagođenih svakoj niši i industriji.

2. Fleksibilnost i prilagodljivost

Jedan od najjačih atributa WordPressa je njegova fleksibilnost. Bilo da je riječ o blogu, korporativnom web mjestu, portfoliju ili čak online trgovini, WordPress se može prilagoditi svim vrstama web stranica. Zahvaljujući tisućama dodataka i tema, svaka web stranica može imati jedinstven izgled i funkcionalnost.

3. Prijateljski za korisnike

S jednostavnim i intuitivnim korisničkim sučeljem, WordPress omogućuje čak i potpunim početnicima da uređuju i upravljaju svojim web stranicama. Ne zahtijeva prethodno znanje programiranja ili dizajna. Osim toga, s obzirom na njegovu ogromnu popularnost, postoji bezbroj vodiča, foruma i online resursa posvećenih pomoći korisnicima.

SEO-friendly

WordPress je izrađen s najboljim SEO praksama na umu. Sa SEO-friendly URL-ovima, optimiziranim kodom i kompatibilnošću s brojnim SEO dodacima, korisnici mogu lako optimizirati svoje web stranice za tražilice.

Sigurnost

Iako nijedan CMS nije 100% neprobojan, WordPress redovito izdaje sigurnosne ažuriranja i ima veliku zajednicu developera koji rade na očuvanju sigurnosti platforme. Kada se pridržavate najboljih praksi sigurnosti, možete biti sigurni da je vaša web stranica zaštićena.

Budućnost

Sa stalnim ažuriranjima, poboljšanjima i aktivnom globalnom zajednicom, WordPress je platforma koja je postavljena za dugoročni rast i inovacije.

WordPress je snažan, prilagodljiv i korisnički orijentiran CMS, koji nam omogućuje da pružimo našim klijentima web stranice koje su ne samo estetski privlačne, već i funkcionalne, optimizirane i spremne za budućnost. Njegove brojne prednosti čine ga nezamjenjivim alatom u našem arsenalu digitalnih rješenja.

FAQ

1. Što je MP WEB i koje usluge nudite?

MP WEB je specijalizirana web dizajn i SEO agencija iz Dubrovnika. Nudimo sveobuhvatne usluge web dizajna, razvoja web stranica i optimizacije za tražilice, s glavnim fokusom na WordPress platformi.

2. Zašto bih trebao izabrati WordPress za svoju web stranicu?

WordPress je najpopularniji CMS na svijetu, poznat po svojoj prilagodljivosti, korisničkoj jednostavnosti i SEO mogućnostima. Naša agencija MP WEB koristi WordPress zbog njegovih brojnih prednosti koje omogućuju kvalitetan i učinkovit web dizajn.

3. Koliko dugo traje izrada web stranice?

Vrijeme potrebno za izradu web stranice ovisi o specifičnim zahtjevima projekta. Molimo vas da nas kontaktirate na info@mp-web.hr ili +385951950321 kako bismo razgovarali o vašim potrebama i dali precizniju procjenu.

4. Kako mogu pratiti napredak moje web stranice tijekom razvoja?

Klijenti su uvijek informirani o napretku svog projekta. Tijekom procesa izrade, pružit ćemo vam redovite ažuriranja i mogućnost pregleda stranice na našem testnom poslužitelju.

5. Da li MP WEB nudi SEO optimizaciju?

Da, SEO optimizacija je jedna od naših ključnih usluga. Radimo sve, od osnovne on-site optimizacije do naprednijih SEO strategija kako bi vaša web stranica bila što vidljivija u tražilicama.

6. Koliko će me koštati izrada web stranice?

Cijena izrade web stranice varira ovisno o kompleksnosti i zahtjevima projekta. Najbolje je da nas kontaktirate direktno na info@mp-web.hr ili na broj +385951950321 za personaliziranu ponudu.

7. Hoću li moći samostalno ažurirati svoju web stranicu nakon što je izrađena?

Naravno! Jedna od prednosti WordPressa je njegova korisnička prijateljnost. Osigurat ćemo vam osnovnu obuku kako biste mogli samostalno ažurirati sadržaj na svojoj web stranici.

8. Kakvu podršku nudi MP WEB nakon završetka projekta?

Nudimo razne pakete podrške nakon završetka projekta. Detalje o paketima i onome što oni uključuju možete dobiti slanjem upita na info@mp-web.hr.

9. Da li radite s klijentima izvan Dubrovnika?

Da, iako smo smješteni u Dubrovniku, radimo s klijentima iz cijele Hrvatske i inozemstva. Zahvaljujući digitalnim alatima, možemo lako komunicirati i surađivati na projektima bez obzira na udaljenost.

10. Kako mogu započeti s projektom s MP WEB-om?

Jednostavno nas kontaktirajte putem e-maila na info@mp-web.hr ili telefonski na +385951950321, i rado ćemo razgovarati s vama o vašem projektu i kako vam možemo pomoći.

Google Recenzije

Rob Pin
Rob Pin
2020-10-14
Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
Stošić Accommodation
Stošić Accommodation
2020-09-18
Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
josip tolusic
josip tolusic
2020-09-18
Nikša Bašica
Nikša Bašica
2020-09-18
VaNja V
VaNja V
2020-09-17
Antonio Pincevic
Antonio Pincevic
2020-09-17
Maro Pinčević
Maro Pinčević
2020-09-17

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas