Skip to main content

Uvod u izradu web stranica 1

Uvod u izradu web stranica

Dobro dizajnirana i korisniku prilagođena web stranica može vam pomoći u dostizanju šire publike, povećanju angažmana korisnika i na kraju u povećanju prodaje. No, stvaranje web stranice od nule može biti zastrašujući zadatak, posebno za one koji su novi u tom procesu. Zato smo tu – da vam ponudimo uvod u izradu web stranica i pomognemo vam započeti s izgradnjom vaše online prisutnosti.

Pročitaj više …

5 Najčešćih Pogrešaka Kojih Treba Izbjegavati Pri Izradi Web Trgovine

5 Najčešćih Pogrešaka Kojih Treba Izbjegavati Pri Izradi Web Trgovine

Kada se upuštate u svijet e-trgovine, najvažnija odluka koju morate donijeti je izrada funkcionalne i atraktivne web trgovine. U današnje doba, web trgovina nije samo ‘još jedna stvar’ koju vaša firma može imati, već ključni element poslovanja koji može znatno utjecati na vašu konkurentnost na tržištu. Tijekom ovog procesa, mnogi poduzetnici naiđu na različite prepreke i zamke. U ovom ćemo članku obraditi pet najčešćih pogrešaka koje treba izbjegavati pri izradi web trgovine.

Pročitaj više …

Online Knjižare

Knjižare

Online knjižare su postale popularan način kupnje knjiga, časopisa i drugih publikacija. Web trgovine omogućuju prodaju tiskanih izdanja, kao i digitalnih verzija za instant preuzimanje. MP WEB ima iskustvo u izradi web trgovina za knjižare, koristeći WordPress i WooCommerce za izgradnju platforme koja je prilagođena potrebama vaših klijenata.

Pročitaj više …

Web Trgovine

web trgovina, Izrada web trgovine

Web trgovine nude idealnu platformu za IT tvrtke koje prodaju hardver, softver, igre, dodatke i druge tehnološke opreme. U digitalno doba, kupci očekuju mogućnost online kupnje, a web trgovina omogućava vašim korisnicima da istraže i kupe vaše proizvode iz udobnosti svog doma. MP WEB može vam pomoći da izgradite web trgovinu koja je prilagođena vašim proizvodima i uslugama.

Pročitaj više …

Oglasnici

Oglasnici

Online oglasnici su, tijekom posljednjeg desetljeća, evoluirali kako bi iskoristili sve prednosti koje pruža digitalni svijet. Uvidjevši potencijal i snagu web trgovine, mnogi su prepoznali priliku za prodaju proizvoda i usluga iz različitih kategorija na jednom mjestu. Bilo da se radi o nekretninama, gdje potencijalni kupci mogu pregledavati domove s fotografijama visoke rezolucije i detaljnim opisima; vozilima, gdje se može provjeriti povijest automobila; poslovima, gdje poslodavci mogu prikazivati ​​svoje kompanije i tražiti idealne kandidate; ili bilo kojoj drugoj kategoriji – web trgovina je postala nezaobilazna platforma. Centralizira informacije, nudi interaktivnost i omogućava potrošačima da donesu informirane odluke.

Pročitaj više …

OPG Proizvodi

OPG Proizvodi

Web trgovine nude OPG-ovima mogućnost da prodaju svoje proizvode direktno kupcima. Kroz izravnu prodaju, OPG-ovi mogu pružiti svježe i organske proizvode, dok kupci imaju mogućnost izbora proizvoda s farme i potpore lokalnom gospodarstvu. MP WEB agencija može vam pomoći da izradite web trgovinu koja je prilagođena vašim potrebama i proizvodima.

Pročitaj više …

Fast Food – Restorani

Fast Food - Restorani

Fast food – restorani su sinonim za brzu i ukusnu hranu koja je spremna u tren oka. U digitalnom dobu, prisutnost na internetu je postala neizbježna za svaki poslovni poduhvat, a fast food restorani nisu izuzetak. Web trgovine i online platforme za naručivanje hrane postale su sveprisutne, a njihova popularnost je posebno porasla u posljednjim godinama. Agencija MP WEB stoji na raspolaganju da vam pomogne u prijelazu na digitalnu platformu, omogućujući vam da ponudite svojim klijentima brzu, jednostavnu i učinkovitu uslugu naručivanja i dostave hrane putem interneta.

Pročitaj više …

Autoservisi

Autoservisi - Izrada eTrgovine

U današnje vrijeme, kada se sve više usluga i proizvoda kupuje putem interneta, i autoservisi se sve više okreću online poslovanju. Web trgovine omogućavaju autoservisima da prodaju auto-dijelove, dodatke i alate putem interneta. S platformama poput WooCommercea, agencija MP WEB može vam pomoći da postavite web trgovinu koja će vašim klijentima omogućiti lagan pregled vaše ponude i usluga.

Pročitaj više …

Google Recenzije

Rob Pin
Rob Pin
2020-10-14
Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
Stošić Accommodation
Stošić Accommodation
2020-09-18
Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
josip tolusic
josip tolusic
2020-09-18
Nikša Bašica
Nikša Bašica
2020-09-18
VaNja V
VaNja V
2020-09-17
Antonio Pincevic
Antonio Pincevic
2020-09-17
Maro Pinčević
Maro Pinčević
2020-09-17

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas