Skip to main content

Web Trgovine

web trgovina, Izrada web trgovine

Web trgovine nude idealnu platformu za IT tvrtke koje prodaju hardver, softver, igre, dodatke i druge tehnološke opreme. U digitalno doba, kupci očekuju mogućnost online kupnje, a web trgovina omogućava vašim korisnicima da istraže i kupe vaše proizvode iz udobnosti svog doma. MP WEB može vam pomoći da izgradite web trgovinu koja je prilagođena vašim proizvodima i uslugama.

S WordPressom i WooCommerceom, možemo stvoriti web trgovinu koja je laka za korištenje, sigurna za online transakcije i prilagođena vašem brandu. Bilo da prodajete hardver, softver, igre ili druge tehnološke proizvode, web trgovina omogućava vam da prezentirate svoje proizvode na detaljan i atraktivan način.

Ulaganja u web trgovine

Ulaganje u web trgovinu je jedna od najvažnijih odluka koju će tvrtka donijeti. Cijena izrade web trgovine može se drastično razlikovati, ovisno o funkcionalnostima, dizajnu i platformi koju odaberete. Dok neki odabiru jeftinije rješenje kako bi uštedjeli na početnom kapitalu, dugoročno gledajući, ulaganje u kvalitetnu web trgovinu se isplati.

U mnogim situacijama, inicijalno jeftina rješenja često se dugoročno pokažu kao skuplja. Zbog toga je presudno od samog početka jasno odrediti budžet koji ste spremni uložiti u vaš projekt. Kao što je to slučaj u većini poduzetničkih pothvata, početna ulaganja su često značajna. Pogrešno je pretpostaviti da se kvalitetno poslovanje može započeti bez odgovarajućih financijskih ulaganja.

Web trgovine nude brojne prednosti. Istina, trošak otvaranja online trgovine znatno je manji u usporedbi s pokretanjem fizičke trgovine. Međutim, ključno je da vaša web trgovina bude tehnološki napredna, stabilna i sigurna. Čak i manji tehnički propusti mogu narušiti vaš poslovni ugled, zbog čega će vas potencijalni korisnici možda izbjegavati.

Cijena web trgovine

Raspon cijena: Cijena web trgovine može varirati od nekoliko tisuća kuna pa do nekoliko desetaka tisuća, ovisno o specifikacijama i potrebama vaše tvrtke. Kompleksniji dizajn, personalizirane funkcionalnosti ili integracija s različitim sustavima može povećati cijenu. No, važno je zapamtiti da je kvalitetna web trgovina dugoročna investicija koja će se vratiti kroz povećane prodaje i zadovoljne korisnike.

Payment gateway (sustavi za online plaćanje): Integracija s pouzdanim sustavom za online plaćanje je esencijalna. Kupci traže sigurno i jednostavno iskustvo plaćanja. Popularni sustavi poput PayPal-a, Stripe-a ili domaćih rješenja pružaju sigurnost i povjerenje korisnicima.

Dostava: Uspješna web trgovina mora imati jasno definirane opcije dostave. Bilo da se radi o integraciji s kurirskim službama ili ponudi besplatne dostave nakon određene cijene kupnje, važno je da je proces jasan i transparentan za korisnika.

Ostali aspekti važni za web trgovinu:

  • Korisnička podrška: Mogućnost da korisnik postavi pitanje ili zatraži pomoć je ključna. Integracija s chatbotovima ili live chat opcijama može pomoći u tome.
  • SEO optimizacija: Da bi vaša trgovina bila vidljiva na tražilicama, potrebno je uložiti u SEO optimizaciju.
  • Mobilna optimizacija: S obzirom na sve veći broj kupaca koji koriste mobilne uređaje za kupnju, vaša trgovina mora biti prilagođena svim ekranima.
  • Analitika: Praćenje posjeta, konverzija i drugih ključnih pokazatelja pomoći će vam prilagoditi ponudu i poboljšati korisničko iskustvo.

Uz pravu strategiju, kvalitetno ulaganje i razumijevanje svih aspekata web trgovine, vaša IT tvrtka će prosperirati i pružiti korisnicima izvanredno iskustvo online kupovine.

FAQ

Vaša odluka o web trgovini trebala bi se temeljiti na specifičnim potrebama vašeg poslovanja, budžetu i ciljanim korisnicima.

Preporučujemo redovito ažuriranje platforme i dodataka, korištenje SSL certifikata te provjeru sustava za plaćanje.

Da, s obzirom na sve veći broj korisnika koji koriste mobilne uređaje za online kupovinu, vaša web trgovina mora biti prilagođena za sve ekrane.

WooCommerce je besplatan, fleksibilan, prilagodljiv i integrira se savršeno s WordPressom. Također podržava različite opcije plaćanja i dodatke.

Vrijeme potrebno za postavljanje web trgovine ovisi o kompleksnosti vaših potreba i specifikacija. Tipična osnovna trgovina može biti postavljena za nekoliko dana do nekoliko tjedana.

Nema komentara

Your Email address will not be published.


Google Recenzije

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas