SEO

Ako ste pronašli ovu SEO Dubrovnik stranicu vrlo VJEROJATNO ste pretraživali na googleu “SEO Dubrovnik”. Pronašli ste našu stranicu MP WEB jer razumijemo koliko je važno biti rangiran što više na google tražilici i upravo to znanje i iskustvo nudimo vama. SEO (Search Engine Optimization) je najvažnjii dio svake stranice jer ako nemamo dobar SEO nećemo biti vidljivi na internetu bez obzira kako nam dobro stranica izgledala.

Seo Dubrovnik - Budi 1. na Googleu i pobjedi konkurenciju

Ako ne mogu rangirati vlastiti posao na internetu kako možete očekivati da će uspjeti rangirati vaš

SEO je svakako prva stvar o čemu bi trebao uzeti u obzir prije nego se krene u izradu web stranice. Ako želite biti vidljivi na internetu morate imati jako dobro optimiziranu web stranicu jer velika većina korisnika interneta se bazira na rezultate pretrage koji s nalaze na prvoj stranici odnosno u prvih deset rezultata. Da bi to postigli potrebno je razviti jako dobru SEO strategiju koja će dogurati vaše internet poslovanje ispred konkurencije. Takvo napravljena stranica će sigurno vratiti uloženu investiciju.

Prvi na Googleovoj tražilici “SEO Dubrovnik”

SEO “On Page”

Seo Dubrovnik On Page - MP WEB - Dubrovnik Seo Agencija

SEO koji radimo na stranici odnosi se na sadržaj stranice (text, video, fotografije), ključne riječi, Dizajn i Tehnički dio koji se ponovno sastoji od Strukture Web stranice, Strukture linkova, Meta tagovi, brzina stranice, kod stranice. Sve su to različiti dijelovi SEO optimizacije koji se trebaju odraditi profesionalno i stručno. Ovisno o vrsti web stranice neki će od ovih SEO područja praviti više problema od drugih i stoga da bi to riješili potrebno je odraditi posao na visokoj razini stručnosti jer u protivnom možete napraviti štetu na web stranici ili njezinom sadržaju.

SEO “Of Page”

Seo Dubrovnik Of Page - MP WEB - Dubrovnik Seo Agencija

Ovaj dio SEO optimizacije radimo izvan naše stranice i sastoji se od različitih tehnika s kojima gradimo povratne linkove odnosno generiramo promet na našu web stranicu. Takav SEO radimo dugotrajno i planirano, a da bi dobili vidljive rezultate potrebno je minimalno šest do dvanaest mjeseci ovisno o konkurenciji. Stoga prije planiranja i razvijanja bilo kakve strategije potrebno je dobro proučiti konkurenciju i tržište.

Lokalni SEO

Lokalni Seo Dubrovnik - MP WEB - Dubrovnik Seo Agencija

Lokalni SEO je jednostavno prilagođavanje optimizacije za grad ili mjesto u kojemu gradimo poslovanje. Ovisno o poslovanju prilagođavanje optimizacije prema mjestu poslovanja nije uvijek lako ali je često neophodno.


Cjenik

 

START

Od 900,00 Kn

Napravit ćemo SEO strategiju na temelju vašeg mjesečnog proračuna


  • Revizija Web Stranice
  • Prilagođena SEO Strategija
  • Istraživanje Ključnih Riječi
  • SEO “On Page”
  • SEO “Of Page”
  • Izgradnja linkova (backlinks)
  • Mjesečni Izvještaj

 • MINIMALNI ULOG = 900,00 KnPotrebno mjesečno ulaganje izračunavamo na besplatnim konzultacijama na koje se možete prijaviti u Kontak formi.

Jednokratni SEO

900,00 Kn

Dakle napravili ste vašu prvu WEB STRANICU, zadovoljni ste dizajnom i jedva čekate da vas klijenti pronađu. Nema čekanja, javite nam se što prije na besplatne konzultacije gdje ćemo razgovarati o SEO-u za vašu stranicu. Ako nemate dobar SEO jednostavno vas klijenti neće moći pronaći. Moramo proraditi na vašoj Web Stranici tako da vas Google “zavoli” u protivnom niste vidljivi za veliko mnoštvo korisnika.

  • Istraživanje Ključnih Riječi
  • Prijava na Pretraživače
  • Istraživanje Ključnih Riječi
  • Prijava na Google Business
  • Prijava na Google Maps
  • Izgradnja linkova (backlinks)
  • Mjesečni Izvještaj
  • Instalacija Rank Math plugina za SEO
  • Instalacija Google Analytics
  • Istraživanje Ključnih Riječi
  • Prijava na Google Business
  • SPrijava na Google Maps
  • Napraviti Naslove i Opis Stranica
  • Dodati “alt” oznake na fotografijama
  • Instalacija Rank Math plugina za SEO
  • Napraviti XML SiteMaps
  • Napraviti 303 Redirekcije
  • Promijeniti naslove URL-a (linkova)
  • Napraviti 404 stranicu
  • Integracija socijalnih medija

FAQ

Najčešće postavljenja pitanja

 

Pronađi odgovore.

U ponudi nudimo pakete usluga koje su podjeljenje u tri kategorije. Brončani, Srebreni i Zlatni paket. Startna cijena iznosi 1800,00 kn uz napomenu da nismo u sustavu PDV-a. Cijena uveliko ovisi o veličini stranice te dodoacima koje bi web stranica imala.

Brončani i Srebreni paket se odnosi na premium WordPress teme, razlika između njih je u dodatnom krugu izmjena, dodatni sat tutorijala gdje objašnjavamo klijentu wordpress administraciju, tema se prilagođava u potpunosti klijentu te pripremi djela SEO-a s pluginom Rank Math (sitemath, redirekcije itd..). Zlatni paket se odnosi na izradu teme po mjeri za potrebe klijenta. Dakle Klijent dobija vlastitu temu za svoju strnanicu. Predhodno bira između dva različita grafička predloška strancie.

U samome startu kao izvođaći radova imamo troškove koji su nepovratni, cijena teme, hosting, domena, prilagođavanje stranice od strane profesionalaca itd.. Za izradu web stranice potrebno je nekada i više od mjesec dana, kroz taj period može se dosta toga dogoditi da klijnet odustane, jednostavno dođu neki životni problemi, rastave, smrtni slučaj, poslovni raskoli, itd.. Mi kao poslovni subjekt možemo se naći u ozbiljnim finacijskim problemima.

SEO je skraćenica za search engine optimization. Jednostavno prilagođavanje web stranice pretraživaćima s ciljem postići što bolji rejting i po mogućnosti dosegnuti prvih 10 pozicija.

Ne. Jako je važno da razumijete da vam to nitko ne može garantirati. U našoj SEO ponudi minimalno vrijeme trajanja usluge je 6 mjeseci. Razlog tome jest što pokušavamo rangirati stranicu na što veći rang, kroz 6 mjeseci se može postiši jako dobar rezultat. ->

M Prije nego dogovaramo uslugu radimo istraživanje te zatim nudimo paket koji odgovara tome da vas postavimo na prvu stranicu Googla. Za neke ključne riječi to nije problem, dok za neke se treba jako potruditi. Dakle mi stojimo iza onoga što smo se dogovorili i potpisali u ugovoru.

SEO je navažniji dio svake web stranice. Bez dobre pozicije na pretraživaćima nema prodaje, pregleda, posjetitelja. Nitko vas ne može vidjeti.

Možete nam se obratiti bilo kada, rado ćemo vam pomoći s kavim god problemom da se suočavate. Dodatne promjene radimo prema cjeniku, dakle 200kn/sat.

Obratite nam se preko kontakt forme i ugovorite besplatne konzultacije preko skype-a, whatsapp-a ili vibera. Kontakt

Blog

Sve što trebate znati o Web Dizajnu

Pratite najnovije članke na temu Web Dizajna i njemu srodnim temama

WordPress administracija – 1. dio

WordPress Dizajn - Wordpress Administracija

WordPress administracija za početnike i novonastale vlasnike WordPress stranica. WordPress je zapravo najbolji sustav za uređivanje sadržaja danas i po pitanju jednostavnosti i lakoće korištenja daleko je ispred Joomle i Drupal-a.

 

Pročitaj više…

Web Dizajn 1.

Web Dizajn

Web dizajn je postupak planiranja, koncipiranja i uređenja sadržaja namijenjenog Internetu. Odnosi se na dizajniranje korisničkog sučelja svih internetskih aplikacija koje se prikazuju kroz različite uređaje. Uključuje set različitih vještina potrebnih da se oblikuje vrhunsko korisničko iskustvo.

Pročitaj više…

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas i ugovorite besplatne konzultacije na kojima možete saznati KAKO BITI 1. NA GOOGLEU.

Hvala!