O Nama

MP WEB – Dubrovnik Web Dizajn i SEO Agencija

Dubrovnik Web Dizajn i Seo Agencija

Nudimo kompletnu uslugu za razvoj internetskog poslovanja. 

Radimo isključivo s WordPress CMS-om i Woocommerce košaricom. WordPress je sigurno najpopuraniji sustav za upravljanje sadržajem čija se administracija pokazala jako lakim za uređivanjem i održavanjem. Korisnicima se pruža jednostavo sučelje koje se može lako razumjeti tako da ga mogu koristiti i apsolutni početnici.
Vlasnici mogu s lakoćom uređivati sadržaj svojih web stranica ili web shopova što znatno samnjuje troškove poslovanja. Web Dizajn je primarni dio kojim se bavimo.

Usluge

pouzdanje

Profesionalno i odgovornos se odnosimo prema svim našim klijentima. Prije sklapanja ugovora radimo “Izjava o radu” u kojoj dogovaramo cjelokupni radni proces s pravima i obvezama kojega potom dodajemo uz ugovor. Tek potpisivanjem ugovora krećemo u radni proces. Ta naj način osiguravamo maksimalnu zaštitu cjelokupnog procesa od njegovog početka sve do puštanja stranice u promet, te pravno zaštičujemo sve osjetljive podatke klijenta.

brzina

Imamo visoki standard u izrađivanju web stranica tako da smo cjelokupni proces razdvojili u zasebe korake od kojih se svaki od njih nalazi unutar dogovoreng roka koji se sa svom ozbiljnošću poštuje pod prijetnom penala. Klijet je u potpunosti upoznat sa svim koracima koje se uz ugovor nalazi u “Izjavi o radu”. Na ovaj nači klijet može pratiti napredak svoje web stranice. Svaka web stranica je optimizirana i brza

kvaliteta

Za bročane i srebrene web dizajn pakete Koristimo samo premium WordPress teme i pluginove. Već pri prvoj ponudi nudimo deset premium tema za koje mislimo da najbolje odgovaraju za klijentove potrebe, dok kod zlatnog paketa sve što radimo je isključivo po mjeri(custom) rađeno za svakog pojedinog klijenta posebno. Klijent prije bira od dva potpuno različita
grafička predloška. Kvaliteta koda osigurava lako održavanje.više o uslugama

Web Dizajn radni proces

1

Informativni razgovor

Opis: Prvi kontatk, razgovaramo o potencijalnom projektu, veličini projekta, ulaganja i cijena, očekivanja, okvirno vrijeme potrebano za izradu, stanje na tržištu, konkurecija, itd… Nastojimo objasniti svakom klijentu što više o web stranici, izradi, održavanju, što je sve potrebno te odgovoriti na sva pitanja.

– Call…
– Call…
– Chat…

2

Okvirni dogovor o paketu i cijeni

Opis: Okvirni formalni dogovor oko projekta po pitanju paketa usluga i cijene.

3

Izjava o radu

Opis: Dokumentirana izjava o svim aspektima rada na projektu, detaljni tijek radova. Zajedno usuglašavamo pojedine detalje projekta i njegovu izvedivost.

4

Potpisivanje ugovora

Opis: Ugovorom utvrđujemo prava i obveze izvođača radova, klijenta i eventualno treče strane. Ugovorom zaštičujemo sva prava klijenta kao što je sam projekt, zaštita podataka, zaštita privatnosti. Na taj naćin osiguravamo pravodobnu i profesionalnu uslugu.

5

Plačanje 50% avansa

Opis: Klijent je dužan platiti 50% unuprijed. Dakle avans se plača u iznosu od 50% ukupnu cijne projekta i taj iznos je NEPOVRATAN. Razlog tomu jesu početni troškovi izrade stranice (Dizajn, tema, pluginovi,hosting, domena itd..)koje se kasnije ne mogu nadoknaditi.

6

Dostavljamo klijettu do 10 predložaka za stranicu

Opis: Dostavljamo klijentu deset različitih tema ili ako je tema po mjeri dva različita grafička predloška. Klijent bira jedan od njih te sugerira eventualne promjene, koje ćemo svakako detaljno pogledati na slijedećem koraku.

7

Daljni dogovor s klijentom, sitni detalji

Opis: Prije puštanja stranice na probni server, još jednom se prelazi tema zajedno s klijentom i dogovaraju se sitni detalji.

8

Klijent nam dostavlja sadržaj stranice

Opis: Dakle klijent nam po dogovoru dostavlja, text, fotografije, logo, i ostale stvari za stranicu.

9

Web Stranica se podiže na probni server

Opis: Web stranica se podiže na probni server i klijentu se daje link tako da može pratit razvoj svoje web stranice.

10

Prvi krug izmjena

Opis: Klijent nam dostavlja eventualne izmjene na stranici koju može vidjeti preko jedinstvenog linka na probnom serveru.(Desktop verzija)

11

Izmjena stranice 1

Opis: Prema dostavljenim izmjenama radimo promjene na stranici promjene se dva puta provjeravaju prije davanja klijentu na uvid(Desktop verzija) .

12

Drugi krug izmjena

Opis: Klijent nam šajlje još eventualnih promjena(Desktop verzija) .

13

Izmjena stranice 2

Opis: Prema dostavljenim izmjenama radimo promjene na stranici promjene se dva puta provjeravaju prije davanja klijentu na uvid i napomena, ovo je zadnja promjena. Nakon ovoga dodatne promjene se naplačivaju prema satnici(200,00 kn/SAT)(Desktop verzija) .

14

Prilagođavanje stranice ostalim uređajima

Opis: Dalje slijedi prilagođavanje stranice mobilnim uređajima, tabletima i raznim desktop monitorima.

15

Prilagođavanje strancie različitim preglednicima

Opis: Prilagođavamo web straqnicu različitim preglednicima kao što su Crome, Explorer, Safari itd… .

16

Klijent plača ostalih 25%

Opis: Šaljemo uplatnicu klijentu u iznosu od 25% projekta .

17

Stranica se pušta u promet

Opis:Poslje vidljive uplate od 25% stanica se pušta u promet i klijent dobija login podatke za wordpress administraciju.

18

Ispravljanje grešaka

Opis: Slijedeća dvatjedna klijent ima pravo prijaviti sve eventualne pogreške na stranici koje smo možda predvidjeli ili jednostavno falili. A mi se obvezujemo ispraviti sve pogrepke potpuno besplatno.

19

Plačanje zadnjih 25%

Opis: Šaljemo klijentu uplatnicu u iznosu od 25% od cijene projekta s rokom uplate od dva tjedna(moguće je produžiti na mjesec dana).

20

Hosting podaci

Opis: Poslje vidljjive uplate dostavljamo klijetu hosting podatke(link, email i lozinku).

* Web Dizajn je kompleksan posao koji zahtjeva dosta pažnje, profesionalnosti i predanosti stoga imamo ovakav sistem poslovanje za koji vjerujemo da je na obostrano zadovoljstvo kako klijenta kojemu pružamo usluge tako i nama kao izvođaću radova.

WordPress administracija – 1. dio

WordPress Dizajn - Wordpress Administracija

WordPress administracija za početnike i novonastale vlasnike WordPress stranica. WordPress je zapravo najbolji sustav za uređivanje sadržaja danas i po pitanju jednostavnosti i lakoće korištenja daleko je ispred Joomle i Drupal-a.

 

Pročitaj više…

Web Dizajn 1.

Web Dizajn

Web dizajn je postupak planiranja, koncipiranja i uređenja sadržaja namijenjenog Internetu. Odnosi se na dizajniranje korisničkog sučelja svih internetskih aplikacija koje se prikazuju kroz različite uređaje. Uključuje set različitih vještina potrebnih da se oblikuje vrhunsko korisničko iskustvo.

Pročitaj više…

Obratite nam se s povjerenjem