Skip to main content

Izrada web stranica za apartmane i druge smještajne jedinice

Specijalizirani smo za pružanje iznimnih web rješenja za apartmane i ostale smještajne jedinice. Kao stručni WordPress developeri, naš cilj je pomoći vam da istaknete svoju jedinstvenost u online svijetu i privučete više klijenata.

Naša strast je kreirati web stranice koje su ne samo estetski privlačne, već i funkcionalne, intuitivne, i pristupačne vašim gostima. Vjerujemo da svaka smještajna jedinica zaslužuje da se predstavi na najbolji mogući način, i to je upravo ono što nudimo.

Kroz našu ponudu, možete očekivati:

Izrada Web Stranica za Apartmane i Smještajne Jedince


Naša je stručnost u izradi web stranica prilagođena smještajnim jedinicama kao što su apartmani, kuće za odmor, i ostale vrste smještaja. Kreirat ćemo web stranicu koja će potencijalnim gostima pružiti sve potrebne informacije o vašem smještaju, uključujući fotografije, cijene, dostupnost i kontakte.

Različite Opcije Nudimo različite opcije prilagođene vašim potrebama i budžetu. Bez obzira jeste li vlasnik apartmana, boutique hotela ili nečeg između, imamo rješenje za vas. Sve naše opcije uključuju besprijekoran dizajn, pouzdan hosting i domenu kako bi vaši klijenti lako pronašli vašu ponudu online.

Dodatne Mogućnosti Želite li dodatne funkcionalnosti? Naš tim vam nudi premium dodatke kao što su sustav za bookiranje koji se može sinkronizirati s

Jeftinija Opcija: One-Page Web Stranica za apartmane – 420€

 • Header Slider: Dinamički prikaz slika koji će odmah privući pažnju vaših posjetitelja.
 • O Nama: Sekcija koja vam omogućava da ispričate priču o vašim apartmanima i predstavite svoje jedinstvene ponude.
 • Galerija: Pregledno predstavljena fotografija vaših apartmana, s mogućnošću ažuriranja u realnom vremenu.
 • Lokacija: Integrirana mapa koja olakšava gostima da pronađu vaše apartmane.
 • Kontakt: Formular za kontakt koji omogućava gostima da lako komuniciraju s vama.
 • *Hosting, Domena i održavanje: Pouzdano web hosting rješenje i domena uključeni su u cijenu, zajedno s WordPress CMS platformom koja omogućava lako ažuriranje i upravljanje vašom web stranicom.

One-Page Web Stranica za Apartmane S našom jeftinijom opcijom, dobivate sve što vam je potrebno da započnete svoje online putovanje. One-page dizajn omogućava brzo i jednostavno navigiranje, dok WordPress CMS olakšava upravljanje sadržajem na vašoj stranici. Naša prilagođena rješenja osiguravaju da vaša web stranica odražava stil i karakter vaših apartmana, dok naša tehnička podrška osigurava da je vaša web stranica uvijek online i dostupna.

Full Page Web Stranica za Apartmane – 900€

 • Naslovnica: Dinamički slider koji prikazuje vaše najatraktivnije apartmane, stvarajući pozitivan prvi dojam.
 • O Nama: Stranica koja ispričava priču o vašim apartmanima, njihovoj filozofiji i timu koji čini vaše smještajne jedinice posebnim.
 • Galerija: Detaljan prikaz vaših apartmana kroz visokokvalitetne slike.
 • Lokacija: Opis lokacije, grada i regije u kojoj se nalazite s fotografijama.
 • Blog: Platforma koja vam omogućava da dijelite vijesti, događaje i članke o putovanjima.
 • Kontakt: Kontakt forma koja olakšava vašim gostima da vas brzo i jednostavno kontaktiraju.
 • *Forma za Rezervacije: Online forma za rezervacije smještaja.
 • Povezanost s Društvenim Medijima: Integracija vaših profila na društvenim medijima direktno na vašu web stranicu.
 • Reviews Sustav: Omogućava vašim gostima da ostave recenzije, dok potencijalni gosti mogu vidjeti iskustva drugih.
 • **Hosting, Domena i održavanje *: Pouzdano web hosting rješenje i domena uključeni su u cijenu, zajedno s WordPress CMS platformom koja omogućava lako ažuriranje i upravljanje vašom web stranicom.

Full Page Web Stranica za Apartmane Naša Full Page web stranica nije samo digitalna vitrina vaših apartmana, već i snažan alat koji vam pomaže u interakciji s vašim gostima, promociji vaših smještajnih jedinica i automatizaciji vaših operacija.

Blog post

Dodatne Opcije za Vaše One-Page i Full-Page Web Stranice za Apartmane:

Napredni Booking Sustav za Apartmane sinkroniziran s booking.com i AirB&B stranicama – 1.200€

 • Napredni Booking Sustav: Sustav za rezervacije koji omogućava gostima da pregledavaju dostupnost, biraju datume i rezerviraju smještaj online.
 • Integracija Plaćanja: Uključuje integraciju s različitim načinima plaćanja kao što su kartice, PayPal itd.
 • Booking Kalendar: Pregledan kalendar koji prikazuje dostupnost vaših apartmana.
 • Obavijesti na Email: Automatizirane obavijesti koje šalju gostima i vama potvrde rezervacija i druge važne informacije.
 • Sustav za Upravljanje Rezervacijama: Omogućava vam da jednostavno pratite i upravljate svim rezervacijama.
 • Integracija s Booking.com i Airbnb: Sposobnost sinkronizacije kalendara i rezervacija s ovim popularnim platformama.
 • Ispisivanje računa: Dakle mogućnosti izdavanja raćuna

Najam Web Stranice za Apartmane – 35€ mjesečno

 • One-Page Web Stranica za Apartmane: Brza i jednostavna web stranica koja predstavlja vaše apartmane.
 • Sustav za Rezervacije: Omogućava gostima da pregledavaju dostupnost, biraju datume i rezerviraju apartmane online.
 • Kalendar Dostupnosti: Prikazuje dostupnost vaših apartmana.
 • Integracija s AirB&B i Booking.com: Mogućnost sinkronizacije kalendara i rezervacija s ovim popularnim platformama.
 • Različite Opcije Plaćanja: Gostima omogućava različite načine plaćanja za rezervacije.
 • Obavijesti na Email: Automatizirane obavijesti koje šalju gostima i vama potvrde rezervacija i druge važne informacije.

Povrat investicija

Povrat investicija (ROI) u vašu prilagođenu web stranicu za apartmane može biti značajan i dugoročan. Kroz ovu investiciju, omogućavate gostima brz i jednostavan pristup informacijama o vašim apartmanima te mogućnost online rezervacija.

Kako se sve više putnika okreće internetu kako bi pronašli smještaj, vaša web stranica postaje ključna točka interakcije. Prilagođeni dizajn i funkcionalnost omogućuju vam da privučete više gostiju i povećate broj rezervacija. Također, automatski sustav za rezervacije i integracija s platformama poput AirB&B i Booking.com čine upravljanje vašim apartmanima mnogo učinkovitijim.

Kroz brže popunjavanje apartmana i bolje upravljanje rezervacijama, vidjet ćete povećanje prihoda. Smanjenje potrebe za ručnim unosom rezervacija i njihova sinkronizacija sa popularnim platformama štedi vrijeme i smanjuje moguće greške.

Najvažnije je da, uz pravilno postavljenu web stranicu za apartmane, možete pratiti i analizirati svoj ROI. Praćenje broja rezervacija, prihoda i prometa na web stranici pomoći će vam da bolje razumijete kako se vaša investicija isplati.

U konačnici, web stranica za apartmane ne samo da poboljšava korisničko iskustvo za goste, već i omogućava vam bolje upravljanje vašim apartmanima i povećanje prihoda. Investicija u prilagođenu web stranicu za apartmane može se brzo isplatiti i donijeti dugoročnu vrijednost vašem poslovanju.

Više o nama i načinu na koji radimo Link

Ukoliko vas zanima više o tome kako možemo pomoći vašoj smještajnoj jedinici da zablista na webu, obratite nam se na besplatne konzultacije bez ikakve obveze. Kontaktirajte nas putem e-maila na info@mp-web.hr ili pozivom na +385951950321. Više o našem radu možete pronaći na [link]

FAQ

Prilagođena web stranica omogućava vlasnicima apartmana da prezentiraju svoje smještajne jedinice na atraktivan način, prikazujući fotografije, cijene, dostupnost i kontakte. To privlači potencijalne goste i pomaže u povećanju rezervacija.

Sustav za rezervacije na web stranici omogućava gostima da brzo pregledavaju dostupnost, biraju datume i rezerviraju smještaj online, što povećava broj rezervacija i olakšava upravljanje rezervacijama.

Naša web rješenja omogućavaju integraciju s popularnim platformama, što omogućava sinkronizaciju kalendara i rezervacija, štedeći vlasnicima vremena i smanjujući moguće greške.

Nakon izgradnje web stranice, vlasnici mogu pratiti broj rezervacija, prihode i promet na stranici kako bi bolje razumjeli povrat investicija. Naša web rješenja omogućavaju praćenje tih metrika.

Prvi korak je konzultacija s profesionalcima koji će izraditi web stranicu prilagođenu njihovim potrebama. Nakon toga, možemo započeti izradu stranice koja će privući goste i povećati rezervacije.

Naše web stranice su dizajnirane tako da budu pristupačne i funkcionalne na različitim uređajima. Također se brinemo za optimizaciju sadržaja za bolje korisničko iskustvo.

Počnite tako da ugovorite besplatne konzultacije s našim stručnjacima. Naše konzultacije omogućit će vam da razgovarate o svojim potrebama i ciljevima te da saznate kako prilagođena web stranica može pomoći vašem poslovanju.

Google Recenzije

Rob Pin
Rob Pin
2020-10-14
Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
Stošić Accommodation
Stošić Accommodation
2020-09-18
Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
josip tolusic
josip tolusic
2020-09-18
Nikša Bašica
Nikša Bašica
2020-09-18
VaNja V
VaNja V
2020-09-17
Antonio Pincevic
Antonio Pincevic
2020-09-17
Maro Pinčević
Maro Pinčević
2020-09-17

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas