Skip to main content

Autoservisi

Autoservisi - Izrada eTrgovine

U današnje vrijeme, kada se sve više usluga i proizvoda kupuje putem interneta, i autoservisi se sve više okreću online poslovanju. Web trgovine omogućavaju autoservisima da prodaju auto-dijelove, dodatke i alate putem interneta. S platformama poput WooCommercea, agencija MP WEB može vam pomoći da postavite web trgovinu koja će vašim klijentima omogućiti lagan pregled vaše ponude i usluga.

Jedna od ključnih prednosti web trgovine za autoservise je mogućnost da se proizvodi prezentiraju u realnom vremenu, sa detaljnim opisima i fotografijama. Klijenti mogu istraživati, uspoređivati i birati proizvode koje žele, bez pritiska ili žurbe. Osim toga, web trgovina može olakšati proces kupovine, s opcijama za sigurno online plaćanje i isporuku proizvoda na kućnu adresu. Naša agencija, MP WEB, ima iskustvo u izradi web trgovina za autoservise, koristeći se WordPressom i WooCommerceom da bismo vam pružili najbolju uslugu.

Nema komentara

Your Email address will not be published.


Google Recenzije

Rob Pin
Rob Pin
2020-10-14
Svakako preporuka, super usluga i vrhunska vrijednost za novac! Maro je responzivan, flexibilan, profesionalan te je voljan saslušati sve ideje, prijedloge i sugestije u cilju pronalaženja najboljeg rješenja u skladu sa pravilima struke! Funkcionalna custom rješenja koje je napravio za web su u skladu sa preferencijama. Stranica koje je radio je brza, praktična, vizualno privlačna. Radujem se suradnji na novim projektima u budućnosti! Hvala!
Stošić Accommodation
Stošić Accommodation
2020-09-18
Poslovna komunikacija između mene i gospodina Pinčevića bila je sasvim slučajna u vrijeme kada je situacija sa Covidom-19 zahvatila Hrvatsku. Poslovnu suradnja i ponudu od MP-WEB agencije nije bilo moguće odbiti, zahvaljuči kvaliteti, pristupu poslovnoj strategiji, izradi dizajna stranica, optimizacija i podršk a, turistička sezona nije izgubljena i popunjenost je bila na 65%.
josip tolusic
josip tolusic
2020-09-18
Nikša Bašica
Nikša Bašica
2020-09-18
VaNja V
VaNja V
2020-09-17
Antonio Pincevic
Antonio Pincevic
2020-09-17
Maro Pinčević
Maro Pinčević
2020-09-17

Obratite nam se za besplatne konzultacije

U MP WEB agenciji smatramo vaš uspjeh našom najvećom nagradom. Zato nudimo besplatne konzultacije svima koji žele unaprijediti svoj digitalni nastup. Bez skrivenih troškova i obveza. Bilo da preferirate Meet, Zoom, WhatsApp ili Viber, prilagođavamo se vašim potrebama i željama. Povežite se s nama i saznajte kako možemo zajedno postići izvanredne rezultate.

Telefon: +385 95 1950 321 | Viber: +385 95 1950 321 | Pošalji poruku
Whatsapp: +385 95 1950 321

Kontaktirajte nas