Blog

WordPress administracija – 1. dio

WordPress Dizajn - Wordpress Administracija

WordPress administracija za početnike i novonastale vlasnike WordPress stranica. WordPress je zapravo najbolji sustav za uređivanje sadržaja danas i po pitanju jednostavnosti i lakoće korištenja daleko je ispred Joomle i Drupal-a.

 

Pročitaj više…

Web Dizajn 1.

Web Dizajn

Web dizajn je postupak planiranja, koncipiranja i uređenja sadržaja namijenjenog Internetu. Odnosi se na dizajniranje korisničkog sučelja svih internetskih aplikacija koje se prikazuju kroz različite uređaje. Uključuje set različitih vještina potrebnih da se oblikuje vrhunsko korisničko iskustvo.

Pročitaj više…

Web Dizajn, Seo i WordPress

Blog stranica koja se naviše bavi temama povezanim za Web Dizajn tj. Izradu web stranica, SEO (Optimizacija stranica) i jednog od najpoznatijih sustava za uređivanje sadržaja, a to je WordPress

Članci sadrže korisne informacije o wordpress administraciji koje smo posebno pripremili za naše klijente tako da sami mogu uređivati i održavati svoju stranicu. Također sadrže opće informacije o Web Dizajn poslu kao što su programiranje, dizajn, tehnologije, poslovanje, prodaja, seo itd..